(FOTO) BIO JE SIMPATIČNI BOGATAŠ KOGA SU SVI OBOŽAVALI: Niko nije znao da vodi dvostruki život i da krije neverovatno mračnu tajnu
Foto: Youtube/Printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

(FOTO) BIO JE SIMPATIČNI BOGATAŠ KOGA SU SVI OBOŽAVALI: Niko nije znao da vodi dvostruki život i da krije neverovatno mračnu tajnu

Planeta -

Pre pet godina, mladić s ljubičastom kosom i zaraznim osmehom na licu bio je poznat kao neviđeno zabavan mladić koji u svojoj vili redovno organizovao lude žurke.

Međutim, otkriveno je da je Delen Milard ubio troje ljudi, između ostalog i svog oca. Niko nije ni mogao da pomisli da se iza takvog lika krije jedan od najgorih ubica u istoriji Kanade.

U skupom odelu izgledao je više kao direktor neke velike kompanije nego kao opasni ubica. Ono što se ne vidi jeste da Milard na nogama ima još jedan 'modni dodatak' - lance.

foto: Youtube/Printscreen

Na suđenju za ubistvo Lore Babkok Milard branio je sam sebe i totalno se uživeo u ulogu advokata. Oca Lore Babkok, devojke koja je nestala 2012. godine i čije telo nikad nije pronađeno, rešetao je pitanjima.

"Jeste li nervozni?", upitao je Milard Klejtona Babkoka.

"Ovo sigurno nije lagana situacija za vas. Ispituje vas čovek koji je optužen za ubistvo vaše voljene ćerke. Je l' vam teško zbog toga?", pitao je.

Babkok nije bio fasciniran i odgovorio je: "Ne".

Ni porota nije bila fascinirana Milardovim pravnim sposobnostima, pa je 32-godišnjak posle sedam nedelja suđenja proglašen krivim za ubistvo Lore Babkok. I to mu nije prvi put, Milard već služi kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva Tima Bosme. U oba slučaja optužen je i njegov saučesnik Mark Smič.

Ovi slučajevi totalno su zaokupili kanadsku javnost kojoj nikako nije jasno kako se jedan veseli mladić pretvorio u hladnokrvnog ubicu. Milard dolazi iz bogate porodice, odrastao je u Torontu i radio je u aviokompaniji koju je osnovao njegov deda pre više od 50 godina. Prijatelji su ga obožavali jer im je dopuštao da voze njegove luksuzne automobile i igraju video-igre.

foto: Youtube/Printscreen

Nisu znali da je Milard već tada uplovio u kriminalne vode. Krao je automobile i dilovao drogu, a partner mu je bio Mark Smič.

Milard je prvi put došao u žižu javnosti 2012. godine kada je njegov otac navodno počinio samoubistvo. Mladić je nasledio milionski biznis i brojne nekretnine, a za Star je pričao o svom ocu za koga je rekao da je bio "najbolji otac na svetu".

Šest meseci kasnije, Milard je optužen za ubistva Babkokove, Bosme, ali i sopstvenog oca...

Lora Babkok, foto: Youtube/Printscreen

Prva optužba bila je za ubistvo Tima Bosme. Sve je krenulo s prodajom običnog kamiona. 32-godišnji Bosma je zapao u finansijske probleme, dobio je ćerku i hteo je prodajom vozila da dobije nešto novca za pokretanje novog biznisa.

Međutim, imao je nesreću da se na njegov oglas javio upravo Milard. Došao je u Hamilton zajedno sa Smičom i sa Bosmom su otišli na testiranje kamiona.

Četiri dana kasnije policija je pronašla Bosmin kamion na posedu Milardove majke, a uskoro su pronađeni i delovi ljudskog tela na njegovoj farmi.

Bosmino ubistvo šokiralo je celu zajednicu. Zločin Milarda i Smiča takođe je policiji otvorio oči. Ubrzo su Milarda povezali i s nestankom Lore Babkok iz jula 2012. godine, ali i za smrt njegovog oca.

Na kraju je ispalo da je Milard čak imao i pravo, kada je tvrdio da je poslednja godina života Laure bila izrazito problematična, borila se s depresijom, svađala s ocem, pa čak je i kratkotrajno radila kao prostitutka. Međutim, ti navodi Milardu nisu pomogli. Presudile su mu poruke koje je slao tadašnjoj devojci Kristini Noudgi.

Milard i Babkok su bili u vezi 2009. godine, ali su povremeno viđali i nakon prekida dok je mladi bogataš bio u vezi s Kristinom. Nova devojka je saznala za staru nakon što je Lora odala Milarda i govorila da još uvek spava s njim.

Milarda to nije previše uzbuđivalo, Kristini je nekoliko meseci pre nestanka Lore Babkok preko SMS-a poručio: "Prvo ću je povrediti. Nakon toga ću je naterati da nestane iz naših života".

Nažalost, to obećanje je ispunio. Laura je potpuno nestala...

Milard i Smić će za ubistvo Babkokove biti osuđeni na njen rođendan, 12. februara 2018. godine.

Kurir.rs/BBC Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track