Najnovije vesti

(VIDEO) ESKOBAR SA KOLEDŽA: Kako je američki student uspeo da napravi narko-carstvo za svega tri godine
Foto: Facebook.com/Landon Barabas

sramota

(VIDEO) ESKOBAR SA KOLEDŽA: Kako je američki student uspeo da napravi narko-carstvo za svega tri godine

Planeta

Na jednoj neobičnoj studentskoj žurci kokain se delio na srebrnom poslužavniku, a korpice su bile pune droge u obliku pilula.

Drogirani studenti su obožavali da se slikaju na krevetu na kome je bilo bačeno 100.000 dolara, i sa oružjem organizatora zabave Lensa Barbarasa, koji je u posao uključio i brata Landona. 

 

On je radio za još jednog dilera sa univerziteta, Daglasa Doda, koji je posao sa tabletama razvio za samo tri godine. 

 

Treći član ove ekipe, Džastin Noks, rvač sa Kamberlend univerziteta uhapšen je nedugo posle ove žurke 2009. godine, i to je bio početak kraja koledž narko-dilera. 

Dod je sve obavio u knjizi Generacija Oksi, gde opisuje kako je napravio narko-imperiju, koja je donosila 40.000 dolara mesečno.  

 

Sa samo 17 godina, Dod je uhapšen zbog posedovanja marihuane, pa je morao da se preorijentše na tablete protiv bolova oksikodon, koji se ne pokazuje na testovima za drogu. 

 

Toliko je bio ponesen novom drogom da je počeo i da je diluje. Nije očekivao uspeh koji ga je snašao. Kupio je 100 pilula za osam dolara po komadu u prodao ih u rekordnom roku. 

Uskoro je prodavao 2.000 pilula mesečno i prvi mesec zaradio 5.000 dolara. Ubrzo se uortačio sa nekoliko prijatelja i u najprofitabilnijem periodu zarađivali su 40.000 dolara mesečno. 

 

Ali kako su i samo postali zavisnici, problemi su počeli da se nižu. Dod je 2007. je diplomirao, a već 2008. se slikao kako automatskim puškama cilja na prolaznike. 

 

Oktobra 2009. Dod je uhapšen sa svojim saradnicima i tom prilikom je zaplenjeno 100.000 dolara u kešu, i 50.000 dolara vrednih pilula oksikodona.

 

Dod je pristao da sarađuje sa vlastima i dobio je svega 6 godina, dok je Lens osuđen na 15 godina zatvora. 

 

Kurir.rs/NY Post

Foto: Facebook

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) DILOVANJE DROGE UŽIVO U VESTIMA?! Da li je moguće da se američkoj televiziji desio žešći peh?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...