(VIDEO) ČITAVE PORODICE NESTALE BEZ TRAGA: Ove porodične misterije nikada nisu razrešene!
Foto: Profimedia

JEZIVO

(VIDEO) ČITAVE PORODICE NESTALE BEZ TRAGA: Ove porodične misterije nikada nisu razrešene!

Planeta -

Smrt ili nestanak osobe najčešće proganja njegovu ili njenu porodicu, rodbinu i bliske prijatelje do kraja života. Životi se trajno menjaju pod uticajem takvih tragedija. Verovatno je najgore kada se neki rođak jednostavno izgubi, ostavljajući zauvek svoje voljene.

U nekim slučajevima, međutim, više članova iste porodice se odjednom izgubi, a u retkim prilikama, i čitava porodica. Uovakvim situacijama, na ostatku društva je da sazna istinu. U nastavku su deset porodičnih misterija koje su uglavnom ostale nerešene.

10. Alison i Mari-Hoze Benitez

Majka i ćerka nestale su posle svađe sa Franciskom Benitezom, Alisoninim ocem i mužem Mari-Hoze. On je isprva tvrdio da nema ništa s tim, već da su se one pokupile i otišle od njega, ali, kada se posle mesec dana obesio, u frižideru i veš mašini u njihovoj kući pronađeni su tragovi krvi. Do danas nije utvrđeno da li krv pripada nekoj od dve nestale osobe, kao ni šta se sa njima desilo.

9. Porodica Kauden

Ričard i Belinda Kauden su kampovali sa svoje dvoje dece nedaleko od kuće Belindine majke, sa kojom je kasnije trebalo da ručaju. Kada se nisu pojavili u dogovoreno vreme, žena je pošla po njih, ali zatekla je samo njihove stvari. Kasnije su pronađeni njihovi ostaci na izlasku iz šume u kojoj su bili. Nikad nije otkriveno ko ih je ubbio, iako postoji osumnjičeni, koji je već u zatvoru zbog drugog zločina.

8. Porodica Dživden-Adams

Brendon Dživden, njegova devojka i njeno dvoje dece, nestali su misteriozno. Kada su njihova tela pronađena u blizini kuće u kojoj su živeli, nije bilo jasno šta im se desilo. U kući su pronađeni pištolj i drugo oružje, ali, pored toga, nije bilo jasno šta se tačno desilo niti šta bi bio motiv za, kako je okarakterisano, masovno samoubistvo.

7. Porodica Godar

Doktor Iv Godar, njegova žena i dvoje dece nestali su misteriozno posle odlaska na jahtu 1999. godine. Do dan-danas nisu nađena njihova tela. Spekuliše se da su se supružnici žestoko posvađali na jahti, zbog navodne ženine preljube, ali ništa dalje nije otkriveno, čak ni u tragovima.

6. Barbara i Patriša Grajms

Dve sestre tinejdžerke su 1956. godine krenule da pogledaju film u kojem je glumio Elvis Prisli. Trebalo je posle da se nađu sa svojim starijim bratom i sestrom, ali nikad se nisu pojavile. Spekulisalo se da su pobegle, pa ih je i Elvis javno zamolio da se vrate. Njihova tela, međutim, pronađena su sledeće godine u obližnjoj šumi. Ne zna se šta se desilo.

5. Porodica Dipon de Ligones

Agnes Dipon de Ligones i njeno četvoro dece pronađeni su zakopani ispod terase njihove kuće. Policija veruje da su ubijeni u snu. Otac dece, Havijer, viđen je poslednji put nekoliko dana ranije, kako napušta hotel noseći pušku.

4. Porodica Ade

Davne 1897. godine, komšije su primetile kako je susedna kuća u plamenu i pokušale su da pomognu u gašenju požara, ali nisu uspele. Kada je kiša ugasila vatru, pronađena su tela čitave petočlane porodice. Budući da je teorija u slučajnom požaru brzo odbačena, pojavile su se druge. Neke od najzastupljenijih su da je u pitanju pljačka koja je krenula po zlu i ubistvo sa namerom prikrivanja dokaza.

3. Sara i Džejkob Hogl

Ketrin Hogl i njeno dvoje dece krenuli su kod njene majke. Kada se kasnije vratila kući, Ketrin je rekla mužu da je muško dete ostavila kod druga. Sutradan je nestala i ćerka, za koju je rekla da je vrtiću. Kada se nije vratila, kao ni dečak, njihov otac je otišao da prijavi njihov nestanak policiji. U međuvremenu je nestala i Ketrin.

2. Edvard Viler Hol i Elenor Rajnhard Mils

Jedan par je, šetajući ulicom, naleteo na tela dvoje ljudi koji su ležali ispod drveta izgledajući kao zaljubljeni par, sa rukama jednog na drugom. Ispostavilo se da su ubijeni, i to brutalno, višestrukim hicima u predelu tela i glave.

1. Dona i Ričard Miler

Majka i sin su ubijeni u svojoj kući, jedno u dvevnoj, drugo u spavaćoj sobi. Utvrđeno je da je pucano na njih iz vatrenog oružja, kao i da njihov pas nije ništa učinio da ih zaštiti. DNK je uklonjen sa svih delova nameštaja u kući.

Kurir.rs/Listverse.com

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! NOVI OBRAČUN „ŠKALJARSKOG“ I „KAVAČKOG“ KLANA U BEOGRADU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track