Najnovije vesti

(VIDEO) GODINAMA JE TRAŽIO SVOJU PORODICU: Otkrio je da živi na 15 minuta od njih, ali tek tad su usledila još veća iznenađenja
Foto: Youtube/Printscreen

LEPA PRIČA

(VIDEO) GODINAMA JE TRAŽIO SVOJU PORODICU: Otkrio je da živi na 15 minuta od njih, ali tek tad su usledila još veća iznenađenja

Planeta

Kijeron Grejem je usvojen kada je bio tromesečna beba.

Dvadeset godina kasnije, DNK analiza dovela ga je do neverovatnog saznanja – on ima rođenog brata koji je sve vreme živeo na 15 minuta udaljenosti od njega.

 


Grejem je oduvek želeo da otkrije ko je njegova biološka porodica, usvojitelji su mu od malena govorili sve što ga je zanimalo.

 

 

Sve što je znao jeste da ima brata koji se zove Vinsent i majku po imenu Šon. Pošto nije znao prezime, nije mogao mnogo toga da učini kako bi saznao gde su oni.


Međutim, njegovi usvojitelji su mu dali rani božićni poklon – komplet za testiranje DNK i on je ubrzo saznao da je u srodstvu sa Vinsentom Gantom, čiji se rođendan poklopio sa podacima u dokumentima Kijeronovih usvojitelja.


Kijeron Grejem je brzo stupio u kontakt sa Gantom preko Fejsbuka i saznao da oni zaista jesu braća.

 


"Bio sam jako iznenađen. Nisam znao šta da mislim, toliko mnogo emocija mi je jurilo kroz glavu. Bio sam uzbuđen što ću konačno videti kako on izgleda i pričati sa njim", rekao je Kijeron.

 

Gant, koji se sećao da je imao brata zvanog Tajler, bio je podjednako šokiran.

 

"Bio sam u neverici. To je bio neverovatan trenutak. Dok smo razgovarali konačno sam shvatio da je to zaista moj brat", rekao je Gant.

 

 

Gant, koji ima 29 godina, sećao se brata dok je bio beba i kako je pomagao majci oko njega. Njihova majka je radila kao medicinska sestra i sama ih je odgajala.


I kao da to nije bio dovoljan šok, ispostavilo se da studiraju na istom fakuletu i da slušaju isti predmet – političke nauke.

 

 

I tu nije bio kraj! Grejem je od tada saznao da ima i mlađeg polubrata Kristijana sa majčine strane. Potom je uspostavio kontakt sa porodicom svog biološkog oca i saznao da ima i polubrata sa očeve strane.


Upoznao se sa svima njima, a njegova biološka majka i brat Vinsent su se upoznali i sa njegovim usvojiteljima i lepo su se složili.

 

Konačno svi imaju veliku porodicu o kojoj su verovatno oduvek sanjali.

 

 

Kurir.rs/Buzzfeed
Foto: Twitter

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) JAKO DIRLJIVO! Ronilac spasio morsku kornjaču! Njega reakcija je neverovatna!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...