(FOTO) ŽENA MISTERIOZNO NESTALA PRE 5 MESECI: Kada se njen muž obesio, policija je pronašla jezivu mapu
Foto: Portage Police Department

trag do tela

(FOTO) ŽENA MISTERIOZNO NESTALA PRE 5 MESECI: Kada se njen muž obesio, policija je pronašla jezivu mapu

Planeta -

Dok su istražitelji tragali za nestalom suprugom Kristofera Lokharta, on je bio zauzet jurenjem drugih žena i ćutanjem, sve dok nakon pet meseci nije izvršio samoubistvo a policiji u poslednjoj poruci ostavio mapu lokacije tela Tereze.

Dok su istražitelji tragali za nestalom suprugom Kristofera Lokharta, on je jurio druge žene i ćutao, sve dok nakon pet meseci nije izvršio samoubistvo a policiji u poslednjoj poruci ostavio mapu lokacije tela Tereze Lokhart.

Kad je policija Portidža, Mičigen, 20. maja prvi put kontaktirala Kristofera u vezi sa nestalom suprugom, on je rekao da je Tereza došla kući 18. maja uveče, spakovala se i rekla da odlazi. Kristofer je rekao policiji da je ovo uradila i pre par godina, kad je otišla da se izleči i raščisti stvari u glavi.

Nestanak Tereze Lokhart pokrenuo je višemesečnu potragu za bilo kakvim tragom. U međuvremenu, Kristofer je poricao da ima bilo šta sa njenim nestankom.

foto: Portage Police Department

On je odbio da sarađuje s policijom i uhapšen je četiri puta zbog nekoliko prekršaja.

Policija je 24. oktobra pronašla Kristoferovo obešeno telo u njegovoj kući u Portidžu. Isti dan pronašli su i Terezino telo u oblasti Alegan, zahvaljujući Kristoferovoj poslednjoj poruci.

Kristofer je zapisao da je sahranio telo svoje žene u oblasnoj šumi, dan nakon što ju je ubio. Uz poruku, Kristofer je priložio i rukom nacrtanu mapu, koja je detektive dovela pravo do Terezinog tela. Policija je pronašla njeno telo manje od minut nakon početka potrage.

Kristofer je u oproštajnoj poruci napisao da je bio pijan, da se posvađao sa Terezom kobnog 18. maja i da je „pukao“. Napisao je da ju je udavio nasmrt.

"Žao mi je zbog tog groznog čina. Izvinjavam se njenoj majci, prijateljima, porodici i zajednici za ovaj besmisleni čin. Živim s tim svakog trenutka i mnogo mi nedostaje. Nisam je stavio na prvo mesto, to mi je bila najveća greška", napisao je Kristofer.

On je policiji nakon ubistva rekao da je njegova žena imala problema na poslu i da je planirala da da otkaz sledećeg dana. Policija je kasnije stvarno pronašla kopiju njenog pisma ostavke na Kristoferovom telefonu.

Terezina koleginica s posla Lori Pelton rekla je da je žena imala probleme sa suprugom i da je bila depresivna.

Peltonova je potvrdila da je Tereza želela da podnese ostavku. Ona je rekla da je Tereza planirala da ode na bolovanje kako bi primala platu tokom leta.

Peltonova je istakla da joj se Tereza žalila na muževljevo agresivno ponašanje i opijanje.

Ona i Kristofer su neko vreme živeli odvojeni, a Tereza je na njegovom kompjuteru naišla na informacije koje su je navele da posumnja da je vara.

Kad je policija kontaktirala Kristofera 23. maja, on je rekao da je Tereza pominjala da odlazi, ali da se ne seća. Nije znao ni da li nedostaje njena garderoba ili lekovi, da bi na kraju rekao policiji da će konsultovati advokata pre nego što odgovori na druga pitanja.

Dva dana kasnije Kristofer je rekao policiji da je njegova žena imala napad panike u noći kad je nestala, da je bila uznemirena zbog gubitka posla, a morala je da uspava i jednu od svojih mačaka.

Lokhart.

Kurir.rs/Mlive.com

Foto: Portage Police Department

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! Ovako izgleda kada pit bul napadne čoveka !!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja