(FOTO) NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA ZBOG KOJE KOMŠIJE ZOVU POLICIJU: Nastala panika, reagovali vatrogasci i hitna pomoć
Foto: Video prtscr / 9news

maštovito

(FOTO) NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA ZBOG KOJE KOMŠIJE ZOVU POLICIJU: Nastala panika, reagovali vatrogasci i hitna pomoć

Planeta -

Ako je poenta novogodišnjeg ukrašavanja kuće da ceo komšiluk priča o vašim ukrasima, onda je Kris Olson iz Denvera sigurno uspeo u tome. I ne samo to, mnogi iz komšiluka su zbog njegove dekoracije zvali policiju.

Olson je najpre imao ideju da se našali sa svojom ženom, ali je njegova neuspela šala izazvala paniku u komšiluku. Naime, on je odlučio da napravi lutku svojih dimenzija, obuče je u svoju staru garderobu i okači je na ivicu krova njihove porodične kuće.

Šala je propala jer je žena pre nekoliko dana našla lutku u garaži, pre nego što je uspeo da je iznenadi. Pomalo razočaran jer mu plan nije uspeo, Olson je ipak odlučio da sprovede zamisao do kraja.

foto: Video prtscr / 9news

Dekoracija kuće imitira čoveka koji se drži za ivicu krova jer je, kačeći ukrasnu rasvetu ostao da visi kad su merdevine krenule da padaju.

"Sedeći u kući čuli smo čoveka koji pritrčava našem dvorišti u viče 'Gospodine, gospodine, držite se, treba li vam pomoć' a tek potom je shvatio da ispred njega nije prava osoba", ispričao je Olson smejući se.

foto: Video prtscr / 9news

Međutim, komšijin šok je bio ništa naspram Olsonovog šoka kada je ispred kuće video vatrogasno vozilo, policiju i hitnu pomoć. Više ljudi iz komšiluka je prijavilo čoveka koji visi sa krova i zatražilo pomoć.

Kada je Olson pomislio da je šala otišla predaleko, razmišljao je da skine lutku sa krova ali se iznenadio reakcijom policije koja je rekla da je njegov štos zapravo smešan.

S obzirom na to da Olsonu nije prvi put da smišlja ovakve smicalice jer je, kako kaže, odrastao u porodici gde su takve stvari bile normalne, sledeći put će samo unapred obavestiti policiju.

Kurir.rs / 9news.com

Foto: Video prtscr / 9news

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) EVO KAKO DA UKRASITE SVOJE KUČE U NOVOGODIŠNJU RASVETU! Dobro će te se zabaviti i vi i on !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track