UŽAS U LAS VEGASU: Ubio radnike obezbeđenja u hotelu, pa pucao sebi u glavu!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

NIJE TERORIZAM

UŽAS U LAS VEGASU: Ubio radnike obezbeđenja u hotelu, pa pucao sebi u glavu!

Planeta -

Policija u Las Vegasu saopštila je da su u hotel-kazinu "Arizona Čarli Dekatur" ubijena dvojica pripadnika obezbeđenja koji su istraživali buku u sobi, kao i da je muškarac osumnjičen da je pucao u njih u kritičnom stanju pošto je potom okrenuo pištolj i pucao u sebe.

Navodi se da motiv napadača nije poznat, ali da istražitelji veruju da se radi o izolovanom incidentu.

"Želim da znate odmah sada da ovo nema nikakve veze sa terorizmom", rekao je novinarima policijski kapetan Robert Plamer.

Američka televizijska stanica navodi da se pucnjava desila desila juče u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu i da je osumnjičeni Kristofer Olag nakon nje pobegao iz hotel-kazina i pokušao da uđe u dve kuće u obližnjem kvartu, ali su ljudi koji tu žive uspeli da ga u tome spreče.

U prvoj kući Olag je pokušao da od stanara otme ključeve automobila, a zatim probao i da ukrade vozilo koje se nalazilo na ulici.

Navodi se da ga je policija, nakon što je naizgled pucao sebi u glavu, pronašla u perionici u koju je ušao kroz garažu druge kuće.

Policija nije objavila identitete žrtava, ali je navela da se radilo muškarcu i ženi oko 40-godina, kao i da je još uvek nejasno šta se desilo u sobi.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track