(VIDEO) SREĆNA VAM GODINA SMAKA SVETA: Ovo je tačan datum kada nastupa apokalipsa, sve je zapisano u Bibliji
Foto: Profimedia

Teorija zavere

(VIDEO) SREĆNA VAM GODINA SMAKA SVETA: Ovo je tačan datum kada nastupa apokalipsa, sve je zapisano u Bibliji

Planeta -

Prošla godina je bila puna teorija zavere, a jedan od teoretićčara Dejvid Mid je predviđao da će se gigantska planeta zvana Nibiru srušiti na Zemlju.

Ali, uprkos njegovim tvrdnjama, život se nastavio, a Zemlju nije progutala velika vatrena lopta. Sada, po drugoj teoriji Armagedona, zasnovanoj na jednoj od najstarijih knjiga na svetu, predviđa se da će smrt i uništenje doći 2018. godine. Teoretičar zavere Metju Rodrige citira pasus u biblijskoj knjizi Otkrivenja kao znak da bi 2018. mogla biti prošle godine Zemlje.

"Imao je autoritet da deluje već 42 meseca." On smatra da kada se citat iz Otkrivenja uporedu sa žetvom useva i njihovom cenin ukazuje na šokantnu istinu. On citira dalje "Čuo sam glas usred četiri živa bića. Ovo je mudrost. Onaj ko ima inteligenciju može da tumači lik zveri. Predstavlja ime čoveka. Njegov broj je 666. " Da bi pronašao datum apokalipse, on uzima broj 666 i dodaje je njegovim ranijim proračunima, u kojima se spominje 42 meseca u Bibliji.

Kad se svi dodaju zajedno, on tvrdi da to ukazuje na to da će se svet završiti 24. juna 2018. godine. Uprkos svojoj ubedljivoj teoriji, Rodrigo nije detaljno opisao kako će svet doći do uništenja. Protiveći se njegovim tvrdnjama, Mid je kasnije rekao da je sedam godina katastrofe počelo u prvobitnom datumu 23. septembra 2017. godine. Kurir.rs/Daily star

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track