(VIDEO) JEZIVO! OTKRIVENA I ŠESTA ŽRTVA MASAKRA U BUGARSKOJ: Likvidirana čitava porodica, žena ubijena i bačena u bunar!
Foto: Printscreen Youtube

krvava novogodišnja noć

(VIDEO) JEZIVO! OTKRIVENA I ŠESTA ŽRTVA MASAKRA U BUGARSKOJ: Likvidirana čitava porodica, žena ubijena i bačena u bunar!

Planeta -

Bugarska policija započela je potragu za počiniocem šestostrukog ubistva u novogodišnjoj noći u Novom Iskaru kod Sofije.

U porodičnoj kući u Novom Iskaru ubijeni su Nedelčo Junakov (42), njegov sin Georgi Junakov (20), Nedelčova tašta Elena Burdžijeva (64), pastorka Nansi Ivanova (17), njen momak Bobi Ivanov (19).

U obližnjoj šumi u bunaru je pronađeno telo njegove supruge Keti Kuhove (45) za kojom je policija tragala tokom dana, verujući da je živa i da je mogući svedok, ili čak i ubica.

Blizu bunara pronađen je i njihov porodični džip. Policija je saopštila da je ubica nije poštedeo ni njihovog psa. Policija je utvrdila da niko od ubijenih nije izvršio samoubistvo, već da su svi likvidirani sa više hitaca iz vatrenog oružja.

" Nije jasno da li su svi ubijeni iz istog oružja, čekamo izveštaje stručnjaka. Predstoji puno posla u laboratorijama - rekao je Direktor Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov.

Načelnik Policijske uprave u Sofiji Mladen Marinov izjavio je da policija istražuje i poslovanje jedne od žrtava, Nedelča Junakova.

On je dodao da se proverava i kako je Junakov stekao imovinu u Novom Iskaru, gde je sa porodicom živeo više od godinu dana. Marinov je naveo da nije pronađeno oružje kojim je počinjeno šestostruko ubistvo.

Ubistva je otkriveno juče nakon što je brat Nedelča Junakova prijavio policiji da već danima ne može da stupi u vezu sa njim. Dva tela pronađena su na gornjem spratu kuće, a tri na donjem. Urađen je uviđaj, a lekari hitne pomoći utvrdili su tragove nasilja.

U javnosti su se pojavile razne verzije, od toga da je ubistvo izvršio Nedelčo, a zatim počinio samoubistvo, do toga da je ubica njegova nevenčana supruga Keti Kuhova. Policija je sada kategorična da se radi o likvidaciji jer "se niko ne samoubija sa tri, četiri metka".

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ŠTA JE UBICA ŽENE I DETETA U RAKOVICI, OTKRIO CIMERIMA U CENTRALNOM ZATVORU? Evo koje su bile njegove poslednje reči!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja