(VIDEO) PO NJIMA SU STVORENI NAJODVRATNIJI LIKOVI: Ubijali su i jeli decu i ljude, a njihove priče su nezamislivi horor!
Foto: Shutterstock

monstruozno

(VIDEO) PO NJIMA SU STVORENI NAJODVRATNIJI LIKOVI: Ubijali su i jeli decu i ljude, a njihove priče su nezamislivi horor!

Planeta -

Za neke od najjezivijih trilera i horor filmova inspiracija su bili upravo ovi monstrumi. Za njih nije bilo dovoljno samo ubiti žrtvu već i od nje napraviti obrok, a njihove ispovesti toliko su hladnokrvne da izgledaju kao da pričaju o običnom izletu.

Neki od ovih 9 svetski poznatih kanibala ubijali su i jeli svoje žrtve jer su hteli da zauvek ostanu povezani sa njima, neki su tako kompenzovali svoju seksualnu nemoć a neki iz čiste potrebe za zlom.

1. Otis Tul je bio serijski ubica koji je ubijao između 1960. i 1980. godine. Bio je neko vreme pomagač i ljubavnik čuvenog serijskog ubice Henrija Li Lukasa. i zajedno su terorisali ljude na Floridi.

foto: YouTube prtscr

Iako je Otis ispričao različite priče o ubistvima, činjenica je da je prvi put ubio dok je imao svega 14 godina. Tvrdio je da je ubio više od 100 ljudi.

Odrastao je u porodici u kojoj je trpeo zlostavljanje i to i od komšije i od sestre. Za rođenu baku je tvrdio da je bila satanista i da mu je dala nadimak "Đavolje dete". Ona mu je navodno pokazala neke rituale kao što je pljačkanje grobnica i samopovređivanje.

Kasnije je pronašao inspiraciju u tome, a budući da je imao niski IQ bila mu je potrebna Lukasova pomoć kako bi ostao neotkriven. Lukas je kasnije ispričao da je Tul njegove žrtve pekao na roštilju. Kada su Tula pitali je li zaista jeo ljude, on je odgovorio: "Izgledate prokleto ukusno, da imam nož, prerezao bih vam vrat i popio malo krvi".

Jednom je prilikom rekao da je ljude jeo samo kako bi uštedio novac namjenjen za hranu.

2. Joakim Krol je slabije poznat nemački serijski ubica koji je između februara 1955. godine i jula 1976. godine sejao teror i u tom periodu navodno ubio 14 ljudi. Krol je rekao da možda ima još žrtava, ali da ih se on ne seća.

foto: YouTube prtscr

Jeo je meso gotovo svih svojih žrtava. Sve ih je najpre svukao, silovao nakon ubistva i potom sekao komade tela. Kao razlog zašto je jeo svoje žrtve rekao je da je "to jedini obrok koji je mogao da ga zadovolji.

Strahote njegovih zločina otkrivene su tek nakon što jeubio devojčicu od samo 4 godine.

Policija je ispitivala komšije kada je jedan od njih rekao da su se zapušile cevi. Rekao im je i da je pitao krola da li zna šta ih je zapušilo, na šta je on odgovorio "creva". Policija je nakon toga zaista našla creva devojčice, a u Krolovoj kući su nađene ruke koje su se kuvale u kipućoj vodi.

Kao i Tul, krol je imao niski IQ. Veruje se da je policiji trebalo toliko vremena da ga nađu jer su pretpostavili da je ubica neko dosta inteligentniji, a i pokušavali su da pronađu smisao u tom gnusnom činu.

3. Andrej Čikatilo je bio ubica u Sovjetskom Savezu. Svoju prvu žrtvu, devojčicu (9) ubio je 1978. godine, a uhvaćen je tek desetak godina kasnije.

foto: YouTube prtscr

Na ubistva ga je terala, kako je rekao, njegova seksualna nesposobnost. Nije mogao da ima odnose sa svojom ženom pa je svoje apetite zadovoljavao nasiljem i mučenjem.

Priznao je na suđenju da je ubio 56 ljudi. Devojcu koju je 1981. upoznao u knjižari, potom i zadavio, odgrizao je bradavice. Kasnije je ženama često odstranjivao maternicu i bradavice na grudima i tvrdio je da je uživao u njihovom ukusu.

Nekim žrtvama je odgrizao jezik. Ubijen je u julu 1994. godine.

4. Tamara Samsonova, penzionerka iz Rusije, godinama je živela skromno u svom stanu u Sankt Peterburgu i niko je nije smatrao opasnom. A onda je otkriveno da je starica opasni ubica.

foto: YouTube prtscr

Penzionerka koju su nazvali "Baka Džek Trbosek" vodila je dnevnik u kojem je priznala najmanje deset ubistvaa u poslednjih dvadeset godina.

Tamara je žrtvama odsecala glave i komadala njihova tela. Bivša radnica hotela, dnevnik je vodila na ruskom, engleskom i nemačkom jeziku i držala ga na polici s knjigama o "crnoj magiji" i astrologiji. Većina njenih žrtava je pronađena bez pluća.

Otkrili su je nakon što su sigurnosne kamere snimile kako delove tela starije žene nosi u kesama. Uhapšena je nakon što je pronađeno telo žene (79) bez glave. Reč je o Valentini Ulanovovoj o kojoj se Tamara brinula, a telo je nađeno pored bare u Sankt Peterburgu.

Na istom mestu je pre 12 godina pronađeno muško telo bez glave, ruku i nogu. U njenom stanu nađen aje i vizit karta ubijenog muškarca. Priznala je najmanje još jedno ubistvo. Policija veruje da je ubila i svog supruga koji je nestao 2005. godine. Takođe su u njenom stanu pronađeni i testera, nož i tragovi krvi u kupatilu.

5. Artur Šoukros ubio je 14 ljudi između 1972. i 1990. godine. Njegove prve žrtve bilo je dvoje dece u državi Njujork, a 1990. godine je osuđen za ubistvo 10 prostitutki. Svako je telo je divljački iskasapio.

foto: YouTube prtscr

"Jednostavno sam uzeo nož i isekao je od vrata do anusa. isekao sam joj vaginu i pojeo je" rekao je jednom prilikom Artur.

Priznao je da je postao kanibal za vreme rata u Vijetnamu, a tokom života dao je više intervjua i otvoreno govorio o svojim zločinima. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, a umro je 2008. godine.

Priznao je da je postao kanibal za vrijeme Vijetnamskog rata. Tijekom života davao je više intervjua i otvoreno govorio o svojim ubojstvima. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, a umro je 2008. godine.

6. Džefri Damer je jedan od najpoznatijih kanibala ubica, i to pod nadimkom Milvoki kanibal. Između 1978. i 1991. godine ubio je 17 mladih muškaraca i dečaka. Drogirao ih je, zadavio i onda imao seks sa mrtvim telima.

Kada je policija ušla u njegov stan, našli su delove tela, kosture, fotografije golih muškaraca, delove tela u frižideru, kao i veliku plavo bure u kojem je "topio" tela.

Kasnije je tvrdio da je tela jeo jer je imao osećaj da tako ona ostaju zavek deo njega. Policija je u njegovom stanu pronašla i nekoliko ljudskih glava. Neke su bile u fružideru, a neke u zamrzivaču. Dobio je doživotnu kaznu. Ubio ga je drugi zatvorenik.

7. Albert Fiš poznat je po tome što je ubio devojčicu (8) i pojeo njeno telo u roku od devet dana. Manijak ubica upao je u njenu kuću i najpre želeo da ubije njenog brata (18), a onda se odlučio za nju jer mu se učinila "prikladnija".

Fiš je uspeo da ubedi devojčicine roditelje da mu dozvole da je povede sa sobom. Rekao im je da je vodi na zabavu svog nećaka. Kasnije je majci nesrećne devojčice poslao pismo u u kojem je opisao detalje ubistva.

"U junu 1928. godine otišli smo na ručak. Grejs mi je sedila u krilu i poljubila me, a onda sam odlučio da je pojedem. Odveo sam ju u praznu kuću u Vestčesteru. Rekao sam joj da ostane napolju i počela je da bere cveće. Popeo sam se na sprat i skinuo svu odeću kako je ne bih isprljao krvlju. Kada je sve bilo spremno, otišao sam do prozora i pozvao je. Kada me je videla golog, počela je da plače i beži. Zgrabio sam je. Skinuo sam je, zadavio, a onda sam je isekao na male delove. Delove njenog tela sam skuvao i pojeo. Neke sam ispekao. Kako je bila ukusna" napisao je u pismu.

Fiš je uhapšen i i 1936. ubijen na električnoj stolici.

8. Ed Gien iz Viskonsina je ubrzo nakon majčine smrti postao opsednut nasiljem i seksom. Imao je dosta slobodnog vremena jer je primao državnu pomoć i nije morao da radi na farmi.

foto: YouTube prtscr

S prijateljem je iskopao 15 leševa žena, na lokalnim grobljima, uključujući i telo svoje majke. Potom je sa telima imao seks.

Postao je opsednut idejom da postane žena, pa bi sa tela drao kožu i navlačio na sebe. Od lobanja je pravio posude za vino nalik onima kod starih Vikinga.

Potom je počeo i da ubija pa je 8. decembra 1954. ubio je Meri Hogan. Upucao je u glavu puškom, stavio na sanke i odvukao kući. Zatim je 16. novembra 1957. ušao je u prodavnicu koju je vodila Bernis Vorde. Rekao joj je da želi da kupikup antifriz i potom je zaklao. Ukrao joj je pazar, odvukao je svojoj kući, odrubio joj glavu, i obesio je za noge u podrumu.

Njen sin, zamenik šerifa, vratio se iz lova i našao lokvu krvi u radnji. Kada je policija došla do Edove kuće, primetili da su vrata otključana. Ušli su i našli ostatke tela Mary Hogan i telo Bernis Vorden. Uhapsili su Eda, a on je priznao ubistva i pljačke grobova. Izvukao se od zatvora zbog ludila, a ostatak života, od 1968. do smrti proveo je u bolnici. Umro je 1984. u 78. godini.

9. Pter Brajan je ubio dvoje ljudi, a utvrđeno je da je patio od šizofrenije. Čekićem je 1993. godine do smrti izudarao mladu prodavačicu. Nakon što je priznao zločin završio je na psihijatriji.

Posle nekoliko godina lečenja u bolnici, doktori su zaključili da Piter može da vratiti u društvo ali pod uslovom nadzora.

Tada je ubio, skuvao i pojeo svojeg prijatelja Brajana Čerija, kojeg je takođe ubio čekićem. Kada je došla policija, Piter je Brajanov mozak pekao u tiganju.

"Pojeo sam njegov mozak s puterom. Bilo je prilično ukusno" rekao je Piter šokiranim policajcima.

Kurir.rs / 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja