OTKRIVENA TAJNA TRAMPOVE ĆERKE: Ivanka hoće da bude predsednica
Foto: Profimedia

JEDNA KNJIGA IZAZVALA BURU U SAD

OTKRIVENA TAJNA TRAMPOVE ĆERKE: Ivanka hoće da bude predsednica

Planeta -

Prema knjizi koju će se uskoro naći pred čitaocima, Ivanka Tramp i njen suprug Džared Kušner dogovorili su se, kada su došli u Vašington, da će Ivanka postati prva predsednica Amerike ako se za to ukaže prilika.

Knjiga Majkla Vulfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" temelji se na više od 200 intervjua s predsednikom i istaknutim osobama unutar i van administracije. Između ostalog, uključuje dogovor između Trampove starije ćerke i njenog supruga.

foto: Profimedia

"Njih dvoje su napravili ozbiljan dogovor – ako se ikada u budućnosti ukaže prilika, Ivanka će se kandidovati za predsednicu", navodi se u priči objavljenoj u njujorškom časopisu.

"Prva predsednica ne bi bila Hilari Klinton, to bi bila Ivanka Tramp", šalila se navodno Ivanka.

U knjizi je opisan i odnos između Stiva Benona i Ivanke i njenog supruga. Inače, Benon je Ivanki i Džaredu dao nadimak Javanka.

foto: EPA

"Glava svih loših odluka bila je Javanka", kazao je on u decembru.

Tramp je nedavno kazao da Benon više nema nikakve veze s njim i njegovom funkcijom.

"Kada je dobio otkaz, nije izgubio samo posao, izgubio je pamet", poručio je Tramp.

O potencijalnoj političkoj budućnosti Ivanke Trump u svojoj knjizi pisala je i njena majka Ivana koja je navela da bi Ivanka mogla da se kandiduje za 15 godina.

"Ko zna, možda jednog dana ona bude prva žena i Jevrejka predsednica", napisala je Ivana. Bela kuća je žestoko reagovala na navode u Vulfovoj knjizi.

"Ova knjiga je ispunjena lažnim i obmanjujućim navodima pojedinaca koji nemaju ni pristup ni uticaj u Beloj kući. Učestvovanje u knjizi koja se može okarakterisati samo kao tabloidno smeće je očajan pokušaj pojedinaca da budu bitni", kazala je Sara Sanders.

Kurir.rs/CBS news Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track