(VIDEO) OPRA SE SPREMA DA ZBACI TRAMPA SA TRONA: Popularna voditeljka jednom rečenicom najavila novu eru, razmišlja da se kandiduje 2020. za predsednika SAD!
Foto: Fonet

GLASINE

(VIDEO) OPRA SE SPREMA DA ZBACI TRAMPA SA TRONA: Popularna voditeljka jednom rečenicom najavila novu eru, razmišlja da se kandiduje 2020. za predsednika SAD!

Planeta -

Popularna američka televizijska voditeljka Opra Vinfri razmišlja da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine.

Ovo su potvrdili za Si-En-En njeni bliski prijatelji. Dvoje prijatelja, koji su insistirali na anonimnosti, rekli su to povodom govora koji je Vinfri održala na dodeli nagrada Zlatni globus, koji je odmah izazvao spekulacije o njenoj kandidaturi za predsednika.

"Novi dan je na horizontu!", uzviknula je legendarna voditeljka na kraju govora što je odmah prokomentarisano kao idealni politički slogan za budućeg kandidata na predsedničkim izborima, i kao indirektna poruka Amerikancima da je možda upravo ona ta koja će 2020. godine probati da skine Donalda Trampa sa trona.

Njeni bliski saradnici privatno je nagovaraju da se kandiduje, a

jedan od njih rekao je da ti razgovori traju već nekoliko meseci, ali istovremeno istakao i da se Vinfrijeva još nije odlučila da li da se kandiduje ili ne. Postoje neke spekulacije i da bi, u slučaju da bude izabrana za predsednicu SAD, za potpredsednika postavila Mišel Obamu.

Predstavnik Opre Vinfri nije zaželeo da komentariše ove tvrdnje. Neki politički analitičari smatraju da bi njena slava i njeno bogatstvo bili dobitna kombinacija za kandidata Demokratske stranke. Ali postoje i sumnje, dodaje Si-En-En, da li bi Amerikanci ponovo izabrali televizijsku zvezdu za šefa države?

Obožavaoci Opre Vinfri pozdravili su ovu ideju na društvenim mrežama posle njenog govora na dodeli Zlatnog globusa, a njen dugogodišnji partner Stedman Grejam navodno je rekao da je njena kandidatura veoma moguća.

"Na narodu je. Ona bi to apsolutno uradila", rekao je Grejam za Los Anđeles Tajms.

Kurir.rs/CNN

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ORILA SE BANJA LUKA! Narod i vojska Republike Srpske spektakularno proslavili Dan RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track