(VIDEO) NAPAD GOLIM GRUDIMA: Članica Femena nasrnula na Zemana uzvikujući uvrede
Foto: YT Printscreen

Sekstremizam

(VIDEO) NAPAD GOLIM GRUDIMA: Članica Femena nasrnula na Zemana uzvikujući uvrede

Planeta -

Češkog predsednika Miloša Zemana danas je tokom prvog kruga izbora za predsednika Češke umalo oborila Ukrajinka obnaženih grudi koja mu je prišla na biralištu u Pragu uzvikujući "Zeman Putinova drolja", a istu poruku ispisanu belom bojom na golim grudima pokazala je svima.

"Sekstremistička" aktivistkinja čekala je da Zeman dođe na biralište sakrivena među novinarima. Kada je predsednik Češke prišao stolu i komisiji na biralištu da se legitimiše, hitro se provukla kroz obezbedjenje, skinula košulju i pokazala poruku na golim grudima, uzvikujući "Zeman je Putinova drolja".

Iznenađenog predsednika koji ima problema s hodanjem i ravnotežom zbog teške neuropatije u nogama, umalo je oborila, a na nju su se odmah bacili Zemanovi telohranitelji, oborili je na zemlju, uvili u ćebe i odveli, dok su dvojica telohranitelja izvela Zemana s birališta.

Aktivistkinje Femena preuzele su odgovornost za sekstremistički napad Ukrajinke Anželine Dijašove na Zemana i na svom sajtu objavile poruku Česima da "glasom za večito pijanog Zemana daju glas njegovom makrou iz Kremlja, Vladimiru Putinu".

Predsednik Zeman vratio se na biralište posle nekoliko minuta i rekao da je mu je čast što ga je napala aktivistkinja grupe Femen jer se našao u dobrom društvu pošto su napadale i papu.

Kurir.rs/Beta

Foto: YT Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track