Najnovije vesti

(FOTO) IMA 20 GODINA I IDE U PENZIJU: Mlađani Amerikanac osvojio 451 milion dolara na lutriji!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

BLAGO NJEMU

(FOTO) IMA 20 GODINA I IDE U PENZIJU: Mlađani Amerikanac osvojio 451 milion dolara na lutriji!

Planeta

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke "Mega Milion" lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolora "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka ođednom, i u tom slučaju je iznos manji.

"Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost", rekao je Misler ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

 

Za mladog srećnika pobeda nije bila šok.

On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici "Seven-ileven" imao "osećaj" da će osvojiti džekpot.

 

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan deo dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u "različite strasti", kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

 

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Printscreen/ Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...