Najnovije vesti

(VIDEO) MEĐUNARODNA SVEMIRSKA LAŽ: Snimak uživo  sve dokazao, naknadna reakcija astronauta nije pomogla
Foto: Youtube screenshot /Koop Sop

sve se snima u studiju?

(VIDEO) MEĐUNARODNA SVEMIRSKA LAŽ: Snimak uživo sve dokazao, naknadna reakcija astronauta nije pomogla

Planeta

Pojavio se snimak koji prikazuje tri astronauta koji govore u prenosu uživo unutar svemirske stanice.

Ali, dok se opraštaju od Zemlje, ekran se se zamagljuje, dok pozadina ostaje ista. Trenutak kasnije, snimak se seče.

 

Činjenica da se problemi sa emitovanjem dešavaju samo kada su astronauti u pitanju ide u prilog onima koji govore da se te scene zapravo snimku u studiju.

 

"Ovaj mali problem na kraju snimka je je pospešio teorije koje se već godinama pominju - da Međunarodna svemirska stanica nije stvarna, već da ono što zapravo vidimo na snimcima uživo nije ništa drugo do astronauti koji stoje ispred ekrana u studiju", rekao je Tajler Glokner, lovac na vanzemaljce koji je snimio dva astronauta.

"Ono što mnogi ljudi ističu je da, na kraju snimka, ne nestaje čitav kadar već samo astronauti, što je nelogično, osim ako teorije nisu tačne", dodao je on.

 

Tajler je dodao i da on veruje da je Međunarodna svemirska stanica stvarna, ali da ovakve stvari samo pojačavaju misteriju i famu koja se oko pomenutih teorija stvara.

 

Ovo nije prvi put da se pojavljuju "dokazi" za teorije ovog tipa. Još jedan lovac na vanzemaljce je izneo hipotezu da je Međunarodna svemirska stanica lažna kada se pojavio snimak na kom se čini da neki od astronauta nose privezke.

 

Kurir.rs/Dailystar.co.uk

Foto: Printscreen Yotube/Koop Stoop

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...