(VIDEO) OČEVA INTUICIJA SPASLA SINA: Svi su govorili da je pobegao od kuće, ali je onda nesrećni roditelj unajmio helikopter
Foto: Youtube screenshot/Jesica Brown

hrabro

(VIDEO) OČEVA INTUICIJA SPASLA SINA: Svi su govorili da je pobegao od kuće, ali je onda nesrećni roditelj unajmio helikopter

Planeta -

Otac australijskog tinejdžera, koji je proveo 30 sati zarobljen u automobilskoj olupini usred šume, rekao je u utorak da je sledio svoju intuiciju kada je zakupio helikopter kojim je pronašao svog ozbiljno povređenog sina.

Samjuel Letbridž (17), sada se nalazi u bolnici sa višestrukim prelomima noge. Njegov otac, Toni Letbridž, rekao je da sumnja da je njegov sin možda bio u olupini automobila, kada se u nedelju uveče nije vratio kući na jezeru Makari, nakon što je bio sa prijateljima u Sidneju, 130 kilometara južno. Toni je angažovao helikopter u ponedeljak ujutro, a ostatke automobila je primetio pored autoputa, 20 kilometara od kuće. Hitne službe su oslobodile dečaka iz olupine 30 sati nakon nesreće, rekao je otac.

"Svi su govorili da je verovatno pobegao od kuće. To nije Samjuel koga ja znam", tvrdio je Toni. Otac je podsetio da je jedan čovek posle nesreće u tom području umro nakon što ni posle 5 dana nije pronađen. "Nisam hteo da dopustim da se to desi", rekao je on. Pilot helikoptera Li Mičel je spustio cenu najma letelice kada je video o čemu se radi.

Helikopter je ubrzo poleteo sa dečakovim stricem Majklom Letbridžom jer se otac boji letenja i dečak je uspešno spašen.

Kurir.rs/NY Post

Foto: Youtube screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track