(VIDEO) BOJALA SE DA JE MAMA I TATA NE UBIJU: Evo kako je tinejdžerka (17) spasla svojih 12 sestara i braće od roditelja monstruma!
Foto: Printscreen Youtube

život u lancima

(VIDEO) BOJALA SE DA JE MAMA I TATA NE UBIJU: Evo kako je tinejdžerka (17) spasla svojih 12 sestara i braće od roditelja monstruma!

Planeta -

Devojčica (17) koja je uspela da pobegne iz podruma, u kojem su je roditelji držali okovanu zajedno sa dvanaestoro braće i sestara, ispričala je kako je uspela da pobegne i sve ih spasi.

Ona je rekla da se užasno bojala da roditelji ne otkriju da je pobegla i uhvate je, jer je strahovala da će je ubiti.

Uspela je da se odveže i provuče kroz prozor oko šest sati ujutru. Pozvala je policiju sa deaktiviranog mobilnog telefona, koji je, međutim, imao mogućnost poziva hitne službe 911. A pozvala je tek kada je dovoljno odmakla od kuće, bojeći se da je roditelji ne uhvate u begu. Pojedini mediji su preneli da je prvo fotografisala vezanu i izgladnelu braću i sestre da bi imala dokaz za policiju.

Kada su došli na lice mesta, policajci su pronašli decu okovanu lancima za krevet. Policajci su mislili da su svi maloletni, međutim tek kasnije su shvatili da je sedmoro odraslo, starosti od 18 do 29 godina. Roditelji devojčicinog oca, Dejvida, kažu da su iznenađeni i šokirani. Priznaju da nisu posetili porodicu poslednjih pet godina, ali su se redovno čuli telefonom, mada priznaju da nisu razgovarali sa decom.

Baba i deda kažu da je razlog zbog kojeg par imao toliko dece vera, odnosno da su tvrdili da im je "Bog tako rekao".

Oni su svoj deci davali imena koja počinju slovom J, odnosno Dž u engleskom jeziku, zbog Isusa (čije se ime na engleskom piše Jesus). Baba Beti kaže da kada bi negde išli uvek jedan roditelj bio na počeku, a drugi na kraju kolone, a deca poređana od najstarijeg do najmlađeg.

Elizabet Džejn Flores, sestra uhapšene Luiz En, kaže da sestiće nije videla 19 godina i da joj je to bilo zabranjeno, i dodaje da je sumnjala da je nešto nije u redu sa načinom na koji vaspitava svoju decu.

Sestre nisu bile čak ni prijatelji na Fejsbuku, a ni njihovim roditeljima nisu dozvoljavali da vide unuke.Inače, neobična porodica bila je opsednuta Diznilendom, gde su često odlazili porodično, pa čak i promenili registarske tablice na "DSLAND".

Da podsetimo Dejvid i Luiza Tarpin držali su svoje 13-oro dece, starosti od dve do 29 godina, zatvorene i vezane lancima u podrumu u svojoj kući u Kaliforniji.

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track