(VIDEO) IZGLEDA KAO OBIČNO SELO, ALI  KRIJE JEZIVU TAJNU: Njegovim stanovnicima niko ne bi da bude komšija zbog užasnih zlodela!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

DALEKO OD SVIH

(VIDEO) IZGLEDA KAO OBIČNO SELO, ALI KRIJE JEZIVU TAJNU: Njegovim stanovnicima niko ne bi da bude komšija zbog užasnih zlodela!

Planeta -

Na prvi pogled, Mirakl Vilidž na Floridi izgleda kao tipično američko predgrađe idealno za odmor od gradske vreve, ali Mirakl Vilidž je sve samo ne to.

Ovo mesto krije jednu veoma jezivu tajnu a ona je vezana za stanovnike, uglavnom registrovane seksualne prestupnike i pedofile.

Pola populacije ovog mesta čine seksualni prestupnici, mnogi od njih osuđeni zbog zlostavljanja dece i maloletnika. Pošto su odslužili zatvorske kazne, prisiljeni su da do kraja života žive pod nadzorom i daleko od drugih ljudi.

Najmanje 800 metara od škole

Od škole, vrtića i crkava moraju da budu udaljeni najmanje 800 metara, a ne smeju da budu ni blizu autobuskih stajališta. Ispred kuća gde žive moraju da postave veliki crveni natpis na kojem uz njihovo ime stoji i upozorenje "osuđeni seksualni predator".

Mirakl Vilidž je osnovao je Pat Povers koji je i sam proveo 12 godina u zatvoru zbog seksa sa studentkinjama kojima je bio sportski trener.

Kris Davson jednan od stanovnika kaže da ga je devojka lagala da je punoletna i da je zato završio u zatvoru.

"Osudili su me kao 18-godišnjaka jer sam imao seks sa svojom devojkom kojoj je bilo tek 14. Lagala je o svojim godinama i pokazala lažnu ličnu kartu. Svi moji prijatelji takođe su verovali da ima 18."

Kris sada ima devojku koju je upoznao u crkvi i koja zna da je odslužio kaznu zbog seksa s maloletnicom.

"Stigmu ću i dalje nositi čak i ako se venčamo. Mogu da imam i decu, ali ne mogu da im organizujem rođendanske zabave s drugom decom, a još je veći problem to kako da im kažem da im je otac seksualni prestupnik", kaže Kris.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track