(VIDEO) OČAJNIČKI JURIŠ U SLOBODU: Isplivao snimak bekstva 12 dece koje su roditelji monstrumi držali u zarobljeništvu
Foto: Screnshoot

drama

(VIDEO) OČAJNIČKI JURIŠ U SLOBODU: Isplivao snimak bekstva 12 dece koje su roditelji monstrumi držali u zarobljeništvu

Planeta -

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada je 12 dece porodice Tarpin iz Kalifornije ugledalo slobodu nakon zarobljeništva tokom kojeg su ih rođeni roditelji izgladnjivali i vezivali lancima.

Dramatičan snimak izlaska na slobodu mediji su preneli danas, ali već danima se objavljuju gnusni detalji zatočeništva prekinutog nakon što je jedna 17-godišnja devojka uspela da pobegne kroz prozor i pozove policiju.

Mediji u Americi pisali su prethodnih dana da su roditelji decu uzrasta od 2 do 29 godina držali zarobljene zbog bankrota koji su proglasili zbog pola miliijarde dolara duga, a neki su kao motiv navodili religijska uvernja.

Policija je potvrdila da su deca bila u jako lošem zdravstvenom stanju i da su bila toliko neuhranjena da je bilo teško raznati ko koliko godina ima. Navodno, roditelji su redovno hranili samo najmlađe dete (dve godine staro) kao i kućne ljubimce.

Njihov otac Dejvid Alen Tarpin (57) i majka Luiz Ana Tarpin (49) uhapšeni su, a pred sudom su izjavili da nisu krivi. Optužnica u 19 tačaka tereti ih za torturu i ugrožavanje dece. Određena kaucija u iznosu od devet miliona dolara.

Kurir.rs/Independent

Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track