(VIDEO) BIL KLINTON JE BIO OTVOREN ZA ĆASKANJE: Kada mu je Njujorčanin postavio ovo pitanje, skinuo mu je osmeh sa lica!
Foto: Fonet

prozivka

(VIDEO) BIL KLINTON JE BIO OTVOREN ZA ĆASKANJE: Kada mu je Njujorčanin postavio ovo pitanje, skinuo mu je osmeh sa lica!

Planeta -

Bivšeg predsednika SAD Bila Klintona pamte po mnogim stvarima, ali je njegov boravak u Beloj kući definitivno obeležio skandal sa Monikom Levinski.

Levinski je kao 22-godišnja praktikantkinja u Kabinetu predsednika imala aferu sa njim koja je trajala od 1995. do 1996. godine.

Sve je otkriveno 1998. godine, i sve je bilo vrlo javno, razarajuće i opasno za sve uključene strane. Levinski se, kako kaže, zaljubila u američkog predsednika Bila Klintona (tada 49-godišnjaka) koji je bio u braku sa Hilari Klinton.

Koliko je ovaj invcident bolan za Klintona pokazuje i ovaj susret u Njujorku. Muškarac je iz kola zapitkivao Bila Klintona raznorazne stvari, a bivši predsednik je bio vidno raspoložen.

"Bio si najbolji predsednik ikada, pozdravi Hilari!", čuje se na snimku. Međutim, u jednom trenutku mu je doviknuo: "Kako je Monika?". Klinton je odgovorio podizanjem stakla i time jasno stavio do znaja da je razgovor gotov.

Kurir.rs

Foto: Tviter/Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track