(VIDEO) JEZIVA SMRT U BOLNICI: Indijac došao u bolnicu da poseti rođaka, ubila ga magnetna rezonanca
Foto: YT screenshot/ India TV

PRESUDIO MU APARAT KOJI JE POMOGAO MNOGIMA

(VIDEO) JEZIVA SMRT U BOLNICI: Indijac došao u bolnicu da poseti rođaka, ubila ga magnetna rezonanca

Planeta -

Indijac koji je dođao u bolnicu da posetii rođaku nađen je mrtav nakon što ga je usisala magnetna rezonanca.

Strašan incident dogodio se sinoć u bolnici u centralnom Mumbaiju kada je žrtva - identifikovana kao Raješ Maru - posetila rođaka. 32-godišnjak je ušao u prostoriju za magnetnu rezonancu (Magnetic Resonance Imagining), držeći kiseonik za svog člana porodice. Metal u cilindru sa kiseonikom reagovao je sa magnetnim poljima aparata, što je uzrokovalo da se čovek bude ekspresno usisan.

Uprkos činjenici da je osoblje očajnički pokušavalo da ga izvuče, njegova ruka i cilindar su se zaglavili unutra, što je dovelo do velikog curenja kiseonika. "Rekli smo mu da metalne stvari nisu dozvoljene unutar MRI sobe", tvrdi osoblje bolnice. Kad su uspeli da ga izvuku, njegovo telo je u potpunosti smrskano i puno krvi od užasnih povreda koje je zadobio. On je proglašen mrtvim 10 minuta nakon što je prebečen na intenzivnu negu.

Ožalošćena porodica Marua optužila je bolnicu za nemarnost, rekavši da je aparat trebalo da bude isključen kada je on ušao u sobu.

MRI mašine, koje daju detaljne slike unutar ljudskog tela, u osnovi su masivni magneti. Svakome ko nosi bilo koju vrstu metala, kao što su ogrlice, cipele ili čak metalne implantate obično se ne preporučuje da uđu u prostoriju u kojoj se nalazi MRI. Član porodice Maru Hariš Solanki tvrdi: "Kada smo mu rekli da metalne stvari nisu dozvoljene unutar sobe za MRI, on je rekao "u redu je, to radimo svakog dana ". "Takođe je tvrdio da je mašina isključena. Doktor, kao i tehničar ga nisu demantovali", kaži njegovi rođaci.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja