PREBOGATA BARONICA SE UBILA, A DECA SE ŠOKIRALA KAD JE OTVOREN TESTAMENT: Nemate manira ni poštovanja, sve ostavljam...
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

Veronika Lakan

PREBOGATA BARONICA SE UBILA, A DECA SE ŠOKIRALA KAD JE OTVOREN TESTAMENT: Nemate manira ni poštovanja, sve ostavljam...

Planeta -

Britanska baronica Veronika Lakan izvršila je samoubistvo, a deci nije ostavila ni funtu, uz obrazloženje da "nemaju manira ni poštovanja".

Baronica se ubila smrtonosnim koktelom alkohola i lekova, a u testamentu piše da svu svoju veliku imovinu ostavlja humanitarnom udruženju "Šelter" (Sklonište) koje se brine za britanske beskućnike.

Lakanova se ubila pošto je otkrila da boluje od Parkinsonove bolesti. Ona godinama nije kontaktirala sa decom - ćerkama Frensis i Kamilom, kao i sinom Džordžom.

Deca su, ipak, u izjavi za medije, nakon smrti baronice, lepim rečima opisali majku. "Majke se sećamo sa ljubavlju i divljenjem. Imala je britak um i bila izrazito elokventna... U nekim momentima preterana i imala je nestašan smisao za humor", napisali su Frensis, Kamila i Džordž. Baronica Lakan udala se 1963. godine za Ričarda Džona Bingama, odnosno lorda Lakana, sa kojim je dobila troje dece. Njihov brak opisan je kao "turobno nesrećan", jer je suprug baronice bio profesionalni kockar koji je obožavao auto-trke, a bio je sklon i nasilju.

Kurir.rs/ RTRS

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DVA PUTA UDARIO U POLICIJSKI AUTO! Da li ste i vi toliko hrabri ili ludi da ovako nešto uradite?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track