Najnovije vesti

(VIDEO) SVE VIŠE POHOTNIH STANODAVACA U VELSU: Nude stanove za seks, ali najgore je što ta praksa nije nelegalna
Foto: Screenshot Video Daily Mail

sramota

(VIDEO) SVE VIŠE POHOTNIH STANODAVACA U VELSU: Nude stanove za seks, ali najgore je što ta praksa nije nelegalna

Planeta

Pohotnii stanodavac u Velsu je uhvaćen na tajnom snimku kako nudi besplatan stan u zamenu za seksualne usluge.

"Kirija za seks"' je novi fenomen koji se širi Velsom i u osnovi znači umanjenu kiriju ili besplatan stan u zamenu za druge oblike plaćanja. Ovi  stanodavci nude svoje stanove na Kreglistu i oglašavaju ih kao "besplatne ali uz alternativno plaćanje".

Čovek je snimljen kako nudi prikrivenu besplatnu zakupninu ako bidevojka imala seks sa njim jednom nedeljno.  On je nudio stan u Kardifu za 650 funti mesečno, ali je rekao da je za "alternativna plaćanja" dostupan "smanjeni depozit / najam".

Stanodavac se sastao sa tajnim istražiteljem Sijanom Tomas koja je predstavljala devojsku zainteresovanu za aranžman. Nije nelegalno da neko objavljuje oglas na sajtovima kao što je Kreglist sa ovakvim aranžmanima. Međutim, nelegalno je da neko prisilino naplati usluge prema Zakonu o seksualnim prestupima iz 2003. godine. Zakon navodi da je zločin kada neko natera drugu osobu da postane prostitutka. Reporter  Sion Dženkins kontaktirala je vlasnika nakon sastanka. On je medije zamolio da ne puštaju  snimak i da ga predstavljaju kao čudovište.  

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...