(VIDEO) ALBANSKI MAFIJAŠ ISMEJAO BRITANSKE ZATVORE: Objavio slike na iz ćelije Instagramu, a tvrdi da mu nedostaje samo jedno
Foto: Instagram

sramota

(VIDEO) ALBANSKI MAFIJAŠ ISMEJAO BRITANSKE ZATVORE: Objavio slike na iz ćelije Instagramu, a tvrdi da mu nedostaje samo jedno

Planeta -

Tristen Aslani (29), član albanske bande, služi kaznu od 42 godine kazne u britanskom zatvoru zbog posedovanja droge i oružja.

Ali, kako se sam hvali, to mu i nije neki problem. Sa prokrijumčarenog telefona otvorio je profil na Instagramu pa objavljuje fotografije iz svoje ćelije. Uz jednu fotografiju napisao je kako ima 'sve uslove' i da mu jedino nedostaju prostitutke.

"Čak i u zatvoru imamo sve uslove, nedostaju nam samo kur**", objavio je na društvenoj mreži.

foto: Instagram

Aslani je iza rešetaka završio nakon policijske potere tokom koje se udario kolima u prodavnicu. U automobilu je tada imao 21 kilogram kokaina i poluautomatsko oružje.

Vlasnica lokala u koji se zabio, Renaz Amin, kaže da Aslani očigledno ima 'toliko vremena u zatvoru da ga nije briga ni za kog drugoga'.

"Nije ga briga, izgleda stvarno srećno u zatvoru", rekla je Amin i dodala da bi ga trebalo prebaciti u albanski zatvor jer mu tamo možda ne bi bilo tako lepo.

Portparol zatvora kaže da je takvo ponašanje neprihvatljivo i dodao da su uklonili sadržaj s društvenih mreža, piše Ivning Standard.

"Stroge kazne čekaju one koji prekrše zatvorska pravila. Uključujući i dodatno vreme iza rešetaka", rekao je portparol i dodao kako aktivno pokušavaju da spreče zloupotrebu mobilnih u zatvoru i da ulažu čak dva miliona funti u blokiranje signala u zatvoru.

Kurir.rs/Evening Standard

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja