NAJBIZARNIJI BISERI TURISTA KOJE ĆETE IKAD ČUTI: Plaža vam je previše peskovita, niko nas nije upozorio da ima ribe u moru!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNE žalbe

NAJBIZARNIJI BISERI TURISTA KOJE ĆETE IKAD ČUTI: Plaža vam je previše peskovita, niko nas nije upozorio da ima ribe u moru!

Planeta -

Svi znamo da u ponudama turističkih agencija obično sve izgleda lepše nego uživo, ali nekim turistima je stvarno nemoguće ugoditi.

Nemoćni da odgovore na razne žalbe, turistički radnici su rešili da razmene svoja iskustva na jednom Tviter nalogu, pa se tamo mogu videti apsurdi poput: sauna je bila previše topla, smrzli smo se na skijanju, padala je kiša u Španiji, a mislili smo da tamo nikad ne pada...

Ovo je 10 najbizarniji pritužbi posle kojih se stvarno zapitate zašto ovi ljudi jednostavno nisu ostali kod kuće:

foto: Profimedia

1. Zamislite nekog ko je "zgađen" saznanjem da u Indiji skoro svi restorani služe kari:

2. Vožnja balonom u Turskoj presela je jednom turisti koji se požalio da nigde nije bilo znaka upozorenja da se ne vozite balonom ako se plašite visine.

3. Kako odgovoriti na ovu pritužbu iz Grčke: "Nismo mogli da uživamo u turi jer je vodič bio previše ružan".

4. Kako rešiti žalbu turiste kome je plaža bila previše peskovita:

5. A zamislite da po povratku iz Kenije sve što imate da kažete je: "Kupili smo na pijaci markirane naočare ali se kasnije ispostavilo da su kopija".

6. Možda je ipak vrhunac drskosti prema jadnim turistima to što ih niko nije upozorio pre letovanja da će u moru biti riba. Kako kažu, deca su im se prepala.

7. Zabrinuta za zdravlje svog muža jedna žena se požalila: "Trebalo bi da zabranite sunčanje bez gornjeg dela kupaćeg na plaži. To je uznemirilo mog muža koji je samo želeo da se odmori".

foto: Profimedia

8. Ovaj čovek dobro zna šta su mu preporučili pre odlaska u Rim: "Bili smo u meksičkom restoranu u Rimu, ali je konobar bio Italijan. Rekli ste nam da je Italija najbolje mesto za autentičnu hranu"

9. Ovaj turista stvarno misli da je prevaren: "Rekli ste nam da je grad u blizini vulkana, ali bili smo tamo i ni traga od lave. Prilično sam siguran da je ono obična planina"

10. Saznanje da je "previše Španaca u Španiji" ovog turistu će ubuduće držati podalje od ove zemlje. Napisao je da je bio "razočaran što na ulici niko ne priča engleski, a putokazi su svi na španskom".

Kurir.rs / News.com.au

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PAZI, AJKULA! Posle posete muzeju sigurno je morao da kupuje nove gaće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track