DA LI JE ON OTMIČAR ILI UBICA IZABELE TODOROVIĆ? Viđena sa starijim muškarcem u noćnom klubu! Dan posle njenog nestanka izbrisao profil na FB
Foto: Facebook

MISTERIOZAN SLUČAJ SRPSKE GASTARBAJTERKE

DA LI JE ON OTMIČAR ILI UBICA IZABELE TODOROVIĆ? Viđena sa starijim muškarcem u noćnom klubu! Dan posle njenog nestanka izbrisao profil na FB

Planeta -

Porodica Todorović iz švajcarskog kantona Turgau, očajnički je u novembru preko medija uputila apel svojoj ćerki i sestri, Izabeli Todorović (21) da se vrati kući.

Međutim, kako je policija otkrila leš zamotan u tepihu u šumi kod Zezikona u Švajcarskoj, sumnja se da devojka nije pobegla od kuće već da se radi o monstruoznom zločinu.

Čeka se analiza, ali policija veruje da najverovatnije reč o Izabeli.

"Policija je opet bila kod nas. Uzeli su moj DNK za poređenje", rekla je majka

Violeta.

Prema rečima Izabelinog brata, bio je petak uveče kada je ova devojka izašla u cirišku Langštrase. Dan pre njenog nestanka, viđena je u pratnji skoro duplo starijeg muškarca u noćnom klubu Maskota, a Fejsbuk profil tog muškarca, čiji identitet još nije saopšten, nedugo posle toga je obrisan. Po mišljenju brata Ivana, to je "veoma čudno", a u svetlu najnovijih događaja sumnja se da je on umešan u Izabelin nestanak.

Iako je Izabela stanovala kod roditelja, porodica u početku nije smatrala da ima razloga za brigu.

"Dešavalo se već da dva-tri dana ostane kod prijatelja. Ona je, uostalom, odrasla. Ali, do sada bi se uvek javljala", ispričao je brat nestale.

Ovoga puta se to nije desilo, pa kad se gazda restorana u kom radi javio i pitao gde je ona, svi u porodici su bili šokirani. Izabela je pre nekoliko meseci počela da radi u jednom restoranu brze hrane u Šprajtenbahu AG i posao joj se sviđao, kao i kolege sa kojima je radila.

Izabelin odnos s roditeljima je bio dobar, rekao je Ivan, kao i između njih dvoje.

"Naravno da je nekad bilo stresa, ali ko nema u tom dobu?", dodao je on.

Pošto Izabela čak dve nedelje nije reagovala na telefonske pozive, porodica je 12. novembra prijavila njen nestanak.

Kurir.rs/20min.ch Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track