SAPUTNIK JE NAČUO RAZGOVOR O NJENIM PROBLEMIMA: Studentkinja je u vozu zaspala tužna, kada se probudila zaplakala je od sreće
Foto: Facebook/Scarlet Johanson

HUMANOST

SAPUTNIK JE NAČUO RAZGOVOR O NJENIM PROBLEMIMA: Studentkinja je u vozu zaspala tužna, kada se probudila zaplakala je od sreće

Planeta -

Nakon razgovora s majkom, Ela Johanesen je put do iz Piterboroa do Lidsa u Velikoj Britaniji odlučila da prespava.

Bila je uznemirena zbog 35 funti koje su se "izgubile u banci", a koje joj je majka poslala zbog njenih finansijskih problema.

Naime, kad se probudila videla je da joj je neko u krilu ostavio salvetu ispod koje je bilo 100 funti pa je počela da plače od sreće zbog lepog gesta. Svoju priču podelila je na Fejsbuku preko koje je pokušala da pronađe dobru dušu koja je čula njen razgovor i ostavila joj novac.

Njen status prenosimo u celini:

"Pričala sam s majkom telefonom o tome koliko malo novca imam i iznervirala sam se zbog toga. Kad smo završile razgovor odlučila sam malo da odspavam. Probudila sam se otprilike pola sata kasnije i primetila salvetu u svom krilu. Ispod nje je bilo 100 funti. Počela sam da plačem - bila sam neizmerno zahvalna zbog ljubaznosti prema nekome ko me ni ne zna. Nakon užasnih 18 meseci u kojima sam izgubila oca i njegove roditelje ovo mi je pokazalo kako ljubaznost i dalje postoji na svetu i ja mislim da je prosledim dalje. Hvala osobi koja mi je poklonila novac i nadam se da će videti ovo", napisala je, a prenosi Dejli Mejl.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track