(VIDEO) NIJE RAČUNAO NA SESTRE HEROJE: Napadač ušao u salon i počeo da bije ženu, ali na kraju jedva izvukao živu glavu!
Foto: Video prtscr / ABC news

složne i opasne

(VIDEO) NIJE RAČUNAO NA SESTRE HEROJE: Napadač ušao u salon i počeo da bije ženu, ali na kraju jedva izvukao živu glavu!

Planeta -

Sigurnosne kamere jednog salona za manikir u Los Anđelesu zabeležile su neverovatnu scenu u kojoj muškarac napada i udara ženu, a onda jedva izvlači živu glavu.

Naime, oko 10 sati pre podne, muškarac je upao u salon i napao žene bez iakvog povoda.

Najpre je počeo bezočno da udara jednu ženu ali se ubrzo vidi druga koja pritrčava sa stolicom u ruci kojom ga udara direktno u glavu. Potom i treća, takođe sa stolicom.

Ispostavilo se da je žena koju je najpre napao jedna od zaposlenih u salonu, a druge dve klijenti - sestre koje su rešile da se časte manikirom za rođendan.

Kao prave sestre, branile su jedna drugu ne odustajući iako su nekoliko puta bile odgurnute i pale na pod. Nastavile su da udaraju napadača nameštajem u glavu čak i kada je on odustao od napada i pokušao da pobegne.

foto: Video prtscr / ABC news

U međuvremenu je jedna od zaposlenih istrčala po pomoć do prodavnice pića u lokalu pored, i rekla da neko pokušava da ih ubije.

Međutim, komšije kavaljeri koji su pritrčali u pomoć nisu ni morali da intervenišu.

"Kad smo ušli u salon nismo morali da ga obuzdavamo. sestre su sve rešile" ispričao je komšija.

foto: Video prtscr / ABC news

Napadač, 25-godišnji Gustavo Aranda odgovoran je za krađu automobila koja se dogodila manje od 2 sata pre nego što je upao u salon.

Kako je policija objasnila, Gustavo se oko 8.30 drao na jednog čoveka, urlajući psovke i jureći ga sve dok nije pao, a potom se odvezao u automobilu tog muškarca.

Kurir.rs / ABC

Foto: Video prtscr / ABC News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track