(VIDEO) TINEJDŽER SE OBOGATIO PREKO NOĆI: Ima 19 godina i 6 miliona na računu, a sve je počelo posle jednog rođendana!
Foto: Printscreen Youtube

neverovatno

(VIDEO) TINEJDŽER SE OBOGATIO PREKO NOĆI: Ima 19 godina i 6 miliona na računu, a sve je počelo posle jednog rođendana!

Planeta -

Erik Finman (19) shvatio je još u srednjoj školi da koledž nije za njega.

Finman potiče iz bogate porodice u Ajdahu i roditelji su bili veoma razočarani njegovom odlukom jer su verovali da će nastaviti njihovim putem. Međutim, odlučili su da se opklade sa sinom.

On je tvrdio da će postati milioner do 18 godine, a roditelji su tražili da ukoliko to ne uspe ide na fakultet. On je 2013. godine za 1.000 dolara koje je dobio od bake za 14 rođendan kupio bitkoine, a danas ima skoro šest miliona dolara.

Kada je kupovao kriptovalutu ona je vredela svega 12 dolara, a danas kada je napunio 19 godina cena joj je drastično porasla.

"Ako u narednih 10 godina ne postanete milioneri, sami ste krivi", poručio je Erik.

U decembru prošle godine bitkoin je dostigao najvišu cenu do sada, i vredeo je 19.343 dolara, ali je ubrzo je pao na 8.568. Nestabilnost kriptovalute, uz nestabilno tržište, navelo je mnoge finansijske stručnjake da upozore ljude na opasnost.

Međutim, Finman je za "Biznis insajder" rekao da je toliko lako da se obogati da niko nema izgovor da to i ne uradi i poručio svima da ulažu.

" Još verujem u kriptovalute, uvek ima uspona i padova na putu ka vrhu. Imam mnogo prijatelja i fanova koji su gotovo molili za novac, jer su želeli da kupe, ali im je cena bila previsoka.

Najveća greška koju možete da uradite je da sada izađete sa tržišta i sve prodate zbog pada", rekao je ovaj mladi milioner.

Srećan da se pohvali svojim uspehom, Finman za svojih 8.700 instagram pratilaca često kači fotografije u luksuznim automobilima ili dok se igra novcem. Zbog uspeha je često pozivan i na biznis forume.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJORIGINALNIJI MATEMATIČKI ODGOVOR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track