(VIDEO) JEZIVO UBISTVO SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ:  Izabela (21) nije ni slutila da je ovo njena poslednja fotografija! Pronađena mrtva u tepihu posle 3 meseca!
Foto: printscreen blick.ch

uhapšen latinoamerikanac OSUMNJIČEN ZA UBISTVO

(VIDEO) JEZIVO UBISTVO SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Izabela (21) nije ni slutila da je ovo njena poslednja fotografija! Pronađena mrtva u tepihu posle 3 meseca!

Planeta -

Srpkinja Izabela Todorović (21) nestala je 3. novembra prošle godine, a njen leš zamotan u tepših pronađen je 31 januara u šumi kod Zezikona u kantonu Turgau. Objavljena je i poslednja njena fotografija, koja se pojavila na Facebuku, posle provoda u jednom klubu u Cirihu.

Policija je u međuvremenu utvrdila da je Izabela poslednji put viđena živa u stanu Latinoamerikanca J.B. (36) koji je iznajmio u opštini Tundorf. Stan je udaljen od mesta na kom je pronađena mrtva Izabela udaljen tačno šest kilometara. Komšije kažu da otkako je pronađen njen leš više nisu vidli J.B.

foto: printscreen

" Već dugo nismo videli njegov beli "rendž rover" i ne mogu da kažem da sam zbog toga nesrećan", kaže komšija R.S.

U stanu je stalno bila buka i galama, pogotovo noću. Na parkiralištu su bili automobili iz pola Švajcarske. Ponekad dobri automobili, a ponekad stari i loši. Često sam video taksije koji su dovozili devojke i žene i kasnije ih vozila kući", priča drugi komšija T.K.

foto: Printscreen Youtube

Tužilaštvo je potvrdilo da su uhapsili Latinoamerikanca pod sumnjom da je izvršio ubistvo. Inače J.B. ima holandsko državljanstvo i državljanstvo Venezuele, a imao je pravo boravka u Švajcarskoj.

J.B. je bio i ranije prijavljivan zbog krivičnih dela povezanih sa drogom. Krajem novembra je i uhapšen, ali je pre božićnih praznika pušten iz pritvora. nekako u to vreme vlasnik šume Manfred Hunziker (78) prvi put je video tepih.

Međutim tek posle mesec dana ga je ponovo pažljivije pogledao i doživeo šok videvši da je u njemu zamotano telo mrtve devojke.

Još je nejasno koliko dugo i zašto je Izabela bila u stanu J.B. Nagađa se da je bila njegova gošća. Postavlja se i pitanje gde je Izabela bila kada je krajem novembra ulazila u stan i nije je pronašla. Moguće je da je J.B. imao saučesnika ili da je negde krio nesrećnu devojku.

Izabela se poslednji put javila majci SMS-om u kojom joj je napisala da posle poslaide sa koleginicom na piće. Rekla joj je i da će ujutro krenuti kući vozom.

"Sigurna sam da mi je dete strašno patilo. Telo joj je bilo unakaženo, rekli su mi da je bolje da ne idem da je vidim", kaže majka Violeta (42).

Kurir.rs/Blick

Foto printscreen Blick.ch

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track