(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO KOJE JE ZGROZILO ČITAVU ZEMLJU: Ubila je ljubavnika, odrubila mu glavu, a ono što je učinila sa njegovim telom je zaprepastilo i policajce
Foto: Youtube/Printscreen

najokrutniji kanibal ikad

(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO KOJE JE ZGROZILO ČITAVU ZEMLJU: Ubila je ljubavnika, odrubila mu glavu, a ono što je učinila sa njegovim telom je zaprepastilo i policajce

Planeta -

Ketrin Najt je prva žena koja je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog oslobađanja. Sudija je naredio da se u dokument stavi napomena: "Da nikada ne bude oslobođena".

Suđenje Ketrin Najt počelo je u oktobru 2001. Prethodno se izjasnila da nije kriva za stravično ubistvo ljubavnika, a njeni advokati su pripremili čvrstu odbranu. Sve je ukazivalo na to da će okrenuti porotu u njenu korist. A, kako i ne bi? Najzad, delovala je tako milo, oličenje majčinskog tipa. Zar je ona mogla da počini tako surov zločin?

Sudija je, međutim, prvog dana odložio suđenje, bez izvođenja svedoka. Ketrin Najt je tokom noći očito promenila iskaz i izjasnila se kao kriva. Istog dana je odvedena u zatvor, a sudija je naložio da se u dokument stavi napomena:

Prvi put ikada, jedna žena je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog oslobađanja.

Presuda je bila na mestu, s obzirom na to da je partneru nanela 37 uboda nožem, ogulila mu kožu, a zatim od njega skuvala paprikaš koji je htela da posluži njegovoj deci za ručak.

Ona i danas tvrdi da je nevina i odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke. Žalila se na presudu, ali je njena žalba odmah odbijena. Tvrdi da se ne seća šta je uradila, ali da ne bi mogla da uradi tako nešto. Njena prošlost s muškarcima, međutim, govori drugačiju, zastrašujuću priču.

Godine 1973, dok je radila na tranžiranju mesa u kasapnici, upoznala je Dejvida Keleta. Alkoholičar, sklon nasilju, koristio je svaku priliku da počne svađu.

Ketrin nije oklevala da mu se pridruži u pesničenju. Kelet je ubrzo shvatio da je ona sposobna za mnogo gore stvari i veoma brzo našao se u njenoj vlasti. Godinu dana kasnije ubedila ga je da se oženi njome, mada je toga dana bio veoma pijan.

Prve bračne noći, pošto je Keleti zaspao posle žestokog seksa, nezasita Ketrin rešila je da se obračuna s novopečenim mužem i krenula je da ga davi. Srećom, probudio se i uspeo je da se odbrani.

Iako je pokušala da ga ubije, njihov brak je trajao više od 10 godina i dobili su dve ćerke. Kada ju je jedne noći napustio, zapala je u tešku psihičku krizu. Mesecima se lečila u psihijatrijskoj bolnici, posle situacije u kojoj je ugrozila život mehaničara koji je popravio automobil njenom mužu. Htela je da mu se osveti zato što mu je time omogućio da je napusti.

foto: Youtube/Printscreen

Šest godina posle izlaska iz bolnice, Ketrin je upoznala Dejvida Sondersa. Par meseci kasnije doselio se u stan u kome je živela s ćerkama, ali je zadržao i svoj stan. Činjenica da ima život odvojen od njenog u njoj je izazivala ekstremnu emocionalnu uznemirenost. Na njegove oči je prerezala vrat njegovom dvomesečnom štenetu, samo da bi mu pokazala za šta je sposobna.

Uprkos tome, godinu dana kasnije dobili su ćerku. Sonders ju je, međutim, napustio ubrzo posle porođaja, kada je ona pokušala da ga ubije makazama.

Posle toga se u njenom životu pojavio Džon Čilingvort, s kojim je bila u vezi tri godine. I s njim je rodila dete, prvog sina. Njihova veza je uglavnom protekla bez problema, možda zbog toga što je još tada imala ljubavnika Džona Prajsa. Ta veza će biti uvod u njenu propast.

U početku je sve bilo u redu. Prajs je imao dvoje starije dece, koja su živela s njima i koja su se relativno dobro slagala s Ketrin. Bio je rudar i dobro je zarađivao, pa je i Ketrin bila zadovoljna. Kada je predložila da se venčaju, a on nije prihvatio, postala je nasilna.

Njenom krivicom otpušten je s posla, a on ju je izbacio iz kuće. Par meseci kasnije ponovo se doselila, ali je on i dalje odbijao da se venčaju.

Tokom žestoke svađe u februaru 2000. nanela mu je površinsku povredu nožem u grudi. On je slučaj prijavio policiji i izdejstvovao zabranu kontakta da bi zaštitio decu. Kolegama je rekao da, ako ikada nestane, to znači da ga je Ketrin ubila.

Na povratku kući s posla, Prajs bi obično svratio kod komšija, da bi oko 23 sata otišao na spavanje. Te kobne noći Najtova se vratila ubrzo posle Prajsovog leganja u krevet, spremila večeru, gledala televiziju, istuširala se, a zatim otišla u Prajsovu sobu. Te noći su imali seks, a onda je on ponovo zaspao.

Ketrin je dohvatila mesarski nož koji je držala pored kreveta "u slučaju da joj bude potreban" i izbola Prajsa 37 puta.

Forenzičari su došli do zaključka da se Prajs probudio tokom brutalnog napada, a zatim podlegao ranama. Ketrin ga je odvukla niz stepenice, ogulila mu kožu i okačila njegovo telo o kuku, koja je visila u dnevnoj sobi.

Posle toga mu je odsekla glavu, a telo isekla na komadiće i napravila paprikaš. Jelo je zatim sipala sebi u tanjir, ali očigledno nije mogla da ga pojede, jer su nađeni polusažvakani ostaci.

Posle toga je legla pored osakaćenog i obezglavljenog Prajsovog tela i, popivši hrpu pilula, obeznanila se.

Kad su videle da ga nema, kolege su se setile njegovog upozorenja i pozvali policiju, koja je zatekla užasan prizor. Odmah su uhapsili onesvešćenu Ketrin, koja je tvrdila da se ne seća prethodne noći.

Na šporetu u kuninji kuvala se Prajsova glava s povrćem, a na stolu su stajala dva puna tanjira, koja su bila označena imenima. Policija je shvatila užasnu istinu: paprikaš je htela da posluži i njegovoj deci.

Kurir.rs/Radiosarajevo.ba

Foto: Printscreen Youtube/Erika Gibbon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja