(VIDEO) KRVNIČKI IZBOLA ŠKOLSKU DRUGARICU DA BI PRINELA ŽRTVU IZMIŠLJENOM LIKU: Devojčica (15) osuđena na 40 godina robije!
Foto: AP, Foto: AP

OSTAVILA JE U ŠUMI DA UMRE

(VIDEO) KRVNIČKI IZBOLA ŠKOLSKU DRUGARICU DA BI PRINELA ŽRTVU IZMIŠLJENOM LIKU: Devojčica (15) osuđena na 40 godina robije!

Planeta -

Morgan Gejzer (15) iz Viskonsina osuđena je na 40 godina zatvora za psihičke bolesnike zbog zločina koji počinila 2014. godine, kada je napala, izbola i umalo ubila školsku drugaricu Pajton Lojtner.

Ona je zločin počinila zajedno sa prijateljicom Anisom Vejer, a nesrećnu devojčicu su ostavile u šumi.

Kada su bile uverene da je mrtva, pobegle su. Izbodena devojčica je uspela da dođe do ruba šume i tamo je vidio biciklista koji je pozvao pomoć.

Morgan je prijateljicu ubola čak 19 puta. Izbola joj je ruke, noge i torzo.

One su drugaricu iz škoske klupe napale jer su htele da umire Slendermena i da mu prenesu žrtvu.

Devojčice su istražiteljima odgovorile da ih je na zločin naterao Slendermen, izmišljeni lik iz horor priča koje kruže internetom.

Crteži Slendermena pronađeni su u spavaćoj sobi Morgan Gejzer, a ona je tokom istrage izjavila da će ponovo počiniti sličan zločin "ako joj Slendermen naredi".

Slendermen je kreacija Erika Knudsena koja je postala viralna i vrlo popularna na internetu, pa se brzo oko nje stvorila čitava mitologija.

Morgan i Anisa su odgovornost prebacivale jedna na drugu, a šokirale su se kada su saznale da je Pajton preživela i da je sve ispričala policiji.

Kurir.rs/ The Sun

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track