(VIDEO) BAHATI JUTJUBER PONOVO IZAZVAO BES JAVNOSTI: Prvo šokirao videom iz Japana, a sada je uradio još nešto gnusno
Foto: Youtube/Printscreen

NIKAKO DA SE SMIRI

(VIDEO) BAHATI JUTJUBER PONOVO IZAZVAO BES JAVNOSTI: Prvo šokirao videom iz Japana, a sada je uradio još nešto gnusno

Planeta -

Popularni Jutjuber Logan Pol našao se na udaru javnosti kada je objavio šokantan video muškarca koji se obesio u japanskoj šumi.

Mesec dana kasnije, ponovo je izazvao burne reakcije. Iako je obećao da će se smiriti i ozbiljnije pristupiti snimanjima, u poslednjem videu elektrošokom je omamio dva pacova.

Posle tri nedelje pauze, Logan se ponovo aktivirao na Jutjubu i gledaocima pokazao svoju vilu u kalifornijskom Ensinu. Izašao je na balkon gde su bila dva mrtva pacova. Iako je prvobitno rekao da ih je tu doneo njegov pas, Loganov asistent je priznao da ih je tu ostavio.

Posle toga, jutjuber je rešio da na pacovima isprobava šokere.

Asistentkinja je sve vreme vikala zašto to radi kad su već mrtvi.

"Voleo bih da kažem da se Logan Pol promenio i da je naučio da poštuje mrtve. Sad ih samo maltretira šokerom", napisao je jedan korisnik.

Tviteraši su dalje nastavili da komentarišu kako Logan ne zaslužuje da i dalje objavljuje snimke na Jutjubu.

Podsetimo, Pol je sa svojom ekipom krajem prošle godine posetio japansku šumu Aokigaharu, poznatu kao šumu samoubistava. Nalazi se u podnožju planine Fudđi u Japanu, gde svake godine policija pronađe nekoliko stotina tela samoubica.

Tokom šetnje kroz šumu naišli su na telo obešeno o granu drveta, a zatim su snimak objavili pri čemu su samo zamutili lice pokojnika. Svima je zasmetalo i to što su se smejali govoreći o obešenom muškarcu.

Jutjub je odlučio da kazni Logana za incident te su otkazali gotovo sve projekte s njim. Uz to su i sklonili njegov video kanal s liste pet najboljih.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja