(FOTO) FOTOGRAFIJA SA IVICE SVEMIRA KRIJE JEZIVU TAJNU? Internet preplavile priče kako je milijarder prikrio savršen ZLOČIN
Foto: EPA

TEORITIČARI ZAVERA RAZVILI SVOJU VERZIJU

(FOTO) FOTOGRAFIJA SA IVICE SVEMIRA KRIJE JEZIVU TAJNU? Internet preplavile priče kako je milijarder prikrio savršen ZLOČIN

Planeta -

Pre par dana svi smo bili svedoci istorijskog trenutka kada je u svemir lansirana do sada najjača raketa sa sve automobilom Tesla.

Direktor Tesle i osnivač firme Spejs iks Ilon Mask objavio je pre dva dana na Instagramu poslednju fotografiju "Starmena", lutke u automobilu koju je ponela u svemir raketa “Falkon hevi” lansirana u utorak.

Na fotografiji se vide crveni kabriolet, Starmen i Zemlja u obliku polumeseca.

Svemirsko putovanje lutke inspirisalo je, međutim, nove teorije zavere.

Last pic of Starman in Roadster enroute to Mars orbit and then the Asteroid Belt

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Jedan korisnik Redita spekuliše da je Mask počinio savršeni zločin i da je lutka na vozačevom mestu u stvari žrtva ubistva.

"Ideja je da je lutka zapravo beživotno telo, skriveno svima pred očima na međunarodnim vestima, i niko nikada neće moći doznati da li je ta osoba stvarno ubijena", napisao je korisnik i dobio 17.000 glasova i 500 duhovitih komentara.

foto: EPA

"Jeste li videli skoro Džefa Bezosa?", glasila je jedna od duhovitih opaski.

U nekima od komentara se navodi da je umesto lutke u svemiru telo Džefa Bezosa, direktora “Amazona”, a neki spekulišu da je u pitanju Amber Herd, Maskova bivša devojka.

"Mrlje krvi ne možete da vidite zato što je automobil, naravno, boje trule višnje", naveo je jedan korisnik.

Ilon Mask
Ilon Maskfoto: Reuters

Teorija zavere se toliko razvila da su drugi komentatori stavili još jedno telo u gepek, dok su neki tvrdili da je lutka u stvari klonirani Mask koga ovaj sa Zemlje vraća na matičnu planetu.

Sve u svemu, izgleda da su se svi zabavili posmatrajući ovo lansiranje.

Kurir.rs/Dejli star Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track