(FOTO) KANADSKI PREMIJER DOŽIVEO SUDAR: Džip krenuo da pretiče, naglo skrenuo ulevo, pa udario motor iz kolone! 3 u bolnici!
Foto: Kurir.rs, Foto: AP

U BLIZINI LOS ANĐELESA

(FOTO) KANADSKI PREMIJER DOŽIVEO SUDAR: Džip krenuo da pretiče, naglo skrenuo ulevo, pa udario motor iz kolone! 3 u bolnici!

Planeta -

Motor iz kolone vozila kanadskog premijera Džastina Trudoa učestvovao je u sudaru na putu u dolini Simi, u blizini Los Anđelesa.

Nesreću je izazvao džip koji je skrenuo ulevo ispred Trudoove kolone vozila, pri čemu sam Trudo nije povređen.

foto: AP

Kako se navodi, nesreća se desila u petak uveče i bolnicu su odvedeni žena koja je vozila džip "tojota hajlender", njen sin i pripadnik Saobraćajne policije Kalifornije koji je vozio motor u pratnji premijera Kanade.

Suprug žene koja je izazvala nesreću kazao je da je ona videla jedan motor kako prolazi "i nije bila svesna da za njim idu drugi".

foto: AP

Američka televizija navodi da je Trudoova kolona vozila nakon toga nastavila putovanje, pošto automobil u kojem je on bio nije učestvovao u sudaru.

Nesreća se dogodila nekoliko kilometara od Predsedničke biblioteke "Ronald Regan" u kojoj je Trudo održao govor o američko-kanadskim odnosima.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! DVE GODINE NAKON UBISTVA PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Slede optužnice i protiv njegovih pomagača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track