(VIDEO) SCENA KOJA JE MNOGE RASTUŽILA: Pas je neumorno trčao za vlasnicima koji su ga ostavili, a onda je priča dobila neverovatan obrt!
Foto: Youtube/Printscreen

LUTALICA

(VIDEO) SCENA KOJA JE MNOGE RASTUŽILA: Pas je neumorno trčao za vlasnicima koji su ga ostavili, a onda je priča dobila neverovatan obrt!

Planeta -

Srceparajući video koji se pojavio na internetu prikazuje psa koji neumorno trči za kolima.

Navodno, vlasnici su odlučili da ga ostave u šumi kraj ruskog grada Rostova na Donu, ali se nisu nadali da će ih pratiti u stopu. On je trčao za vozilom koje se nije zaustavljalo. Kada je džip ubrzao, pas nije imao šanse i morao je da se pomiri sa sudbinom da je ostavljen. Usledili su mnogi besni komentari gledalaca koji su oštro kritikovali ženu iz automobila.

Međutim, kada se ona javila, priča je dobila obrt.

Diljara Nosova (30) je rekla da se radi o ženki Dinki, lutalici koju ponekad hrani kada se nađe u tom kraju. Napomenula je da ona nije Dinkin vlasnik, ali da je obilazi s vremena na vreme, a Dinka ponekad trči za njenim kolima dok je ne ispusti iz vida.

Inače, Dinka ima 6 štenaca. U Rusiji se potom pokrenulo prikupljanje pomoći ovoj ženki kako bi se vakcinisala. Takođe, nadaju se da će joj pronaći i dom kako više ne bi morala da živi kraj prometne ulice.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track