Najnovije vesti

ŽIVELA JE POD LAŽNIM IMENOM, O NJOJ SE NIŠTA NIJE ZNALO DECENIJAMA: Otkriveno gde danas živi ćerka ozloglašenog Pabla Eskobara
Foto: Youtube/Printscreen

OTAC JOJ JE BIO KRALJ KOKAINA

ŽIVELA JE POD LAŽNIM IMENOM, O NJOJ SE NIŠTA NIJE ZNALO DECENIJAMA: Otkriveno gde danas živi ćerka ozloglašenog Pabla Eskobara

Planeta

Pablo Eskobar bio je "Kralj kokaina", nemilosrdni vladar kartela Medeljin i za sobom je ostavio dvoje dece koje je dobio sa ženom Marijom.

Dok se sin Huan Pablo, danas Sebastijan Marokin, često pojavljuje u medijima i daje intervjue o svom ocu, s druge strane, njegova ćerka Manuela živi pod lažnim imenom i konstantnim strahom da će se otkriti ko je zapravo ona, i da bi za zlodela svog oca mogla da plati životom.

foto: Youtube/Printscreen

Manuela je, pre nego što je naučila da hoda, naučila da beži. Pošto je bila jedina ćerka Pabla Eskobara naučila je kako je to živeti pod svetlom miliona dolara, ali i kako je to živeti u mrklom mraku, prenosi sajt All thats interesting.

Naime, priču o životu Pabla svi znaju, kao i onu o njegovoj smrti. Ali njegova smrt nikako nije kraj priče o zloglasnom "Kralju kokaina", već njen početak.

Kada je Pablo ubijen, njegova žena Marija Henao, ćerka Manuela i sin Huan Pablo uspeli su da se nastane u Argentini.

foto: Youtube/Printscreen

Godinama su tražili azil strahujući za svoje živote zbog odmazde u Kolumbiji. Međutim, dugo nijedna država nije htela da im da azil, a pomoć su tražili čak i od Vatikana. Konačno, 1995. godine uspeli su da odu u Mozambik, pa Brazil i kasnije u Argentinu, gde su živeli pod lažnim imenima.

Marija je živela pod imenom Evgenija Henao Valjeo, a Huan Pablo pod imenom Sebastijan Marokin i 1999. godine uhapšeni su zbog falsifikovanja dokumenata i pranja novca. Zbog nedovoljno dokaza pušteni su na slobodu, a mnogi su se pitali samo jedno - gde je Manuela?

foto: Youtube/Printscreen

Manuela je za sada jedini član porodice Eskobar koji nikada nije privođen. Imala je jedva devet godina kada je njen otac ubijen i od tada za nju gotovo niko i da ne zna.

Kada su joj uhapšeni majka i brat, to je bila prva vest o Manueli posle više godina. Medeji su preneli da ona nije uhapšena s njima. Uskoro je "El Tempo" objavio da ona živi pod lažnim imenom Huana Manuela Marokin Santos u Buenos Ajresu.

Živela je sama u zgradi Haramilo, u stanu broj 17. Iako se šuškalo da Eskobarova deca "spavaju" na milionima ukradenog novca, Manuela je živela veoma skromno. Čak se i borila da ostane u srednjoj klasi. Daleko od toga da je imala milione za trošenje.

Ipak, koliko god da joj je bilo teško u životu, ipak je život Huane Marokin bio bolji od života Manuele Eskobar.

Ali i Huana i Manuela su delile nešto - a to je strah. Kada su joj majka i brat uhapšeni, Manuelin strah je oživeo i još jednom je bila uplašena tinejdžerka. Iako su oboje pušteni zbog nedovoljno dokaza, Manuela je nastavila da živi "pod ključem" skrivajući se od sveta.

Dok njen brat nema više nameru da se krije i piše knjige o životu Pabla Eskobara, Manuela živi kao samotnjak. Imala je nekoliko depresivnih epizoda i pokušaja samoubistava.

Izučava odnose s javnošću, ali se bori sa depresijom. Živi sa bratom i njegovom ženom koji se staraju o njoj. Huan Pablo je u poslednjem intervjuu rekao da Manuela živi u strahu da će joj se neko osvetiti zbog dela čoveka koga je jedva poznavala - svog oca i da će za njih morati da plati svojim životom.

Kurir.rs/All thats interesting

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...