SKANDAL NA LETU ZA DUBAI: Izbacili devojku i njenog dečka iz aviona jer se žalila na menstrualne bolove, a tu nije bio kraj njihovim mukama
Foto: Youtube/Printscreen

STJUARDESA BILA NEUMOLJIVA

SKANDAL NA LETU ZA DUBAI: Izbacili devojku i njenog dečka iz aviona jer se žalila na menstrualne bolove, a tu nije bio kraj njihovim mukama

Planeta -

Mladi par koji je poželeo da ode na putovanje u čarobnu prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata, Dubai, doživeo je teško razočaranje kada su ih izbacili iz aviona jer je stjuardesa načula da se devojka žali na menstrualne bolove.

Bet Evans (24) se svom dečku Džošu Moranu (26) požalila na bolove u stomaku samo nekoliko minuta pre poletanja aviona kompanije "Emirejts erlajns". Stjuardesa je došla do nje i počela da je ispituje o bolovima.

Džoš je ispričao kako je njegovoj devojci bilo strašno neugodno što pred svima mora da objašnjava svoju menstruaciju, ali je stjuardesa nastavila da je ispituje sve dok se devojka nije rasplakala. Tada je stjuardesa kontaktirala medicinski tim koji je rekao da nema raspoloživih lekara i par je morao da napusti avion.

Aviokompanije, doduše, imaju pravo da odbiju ukrcavanje putnika kod koga bi zdravstveno stanje moglo da pogorša tokom leta ili da ima ozbiljne posledice, ali ih je devojka sve vreme uveravala kako menstrualni bolovi nisu nešto zbog čega bi trebalo da bude izbačena iz aviona.

Par je naposletku morao da doplati po 250 funti za novu kartu, ali su uspeli da stignu u Dubai.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 avionskih tajni koje putnici ne znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja