(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE SVE ZAPREPASTIO: Majka četvoro dece izbodena nasmrt u svom stanu, a kada se saznalo ko je ubica, svi su se zgrozili!
Foto: Printscreen YouTube

UBILA JU JE SOPSTVENA DOBROTA

(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE SVE ZAPREPASTIO: Majka četvoro dece izbodena nasmrt u svom stanu, a kada se saznalo ko je ubica, svi su se zgrozili!

Planeta -

Majka četvoro dece izbodena je nasmrt u njenom stanu u Denveru, a ubio ju je muškarac kome je pokušavala da pomogne da se skloni sa ulice.

Džeana Lesli (49) preselila se u Denver u novembru prošle godine iz San Antonija kako bi bila bliže svojoj deci. Policija je uhapsila Terija Danforda (40) posle anonimne dojave i to pod optužbom za ubistvo s predumišljajem.

foto: Youtube/Printscreen

"Uvek je bila ljubazna prema svima, ali nisam znao da je Danfordu i ostalim beskućnicima ponudila smeštaj u sopstvenoj kući kako bi im pomogla dok se ne snađu. Bila je zaista dobra osoba", rekao je komšija Antonio Grant.

Telo žene otkriveno je tek šest dana posle stravičnog zločina, i to kada je policiju pozvao njen bivši suprug kome je bilo sumnjivo što Džeana nije došla po njihovu decu na utakmicu.

Kada su policajci ušli u stan ugledali su krvavi prizor, dok su na mestu zločina pronašli novčanik Terija Danforda u kome su bili skoro svi njegovi dokumenti

Takođe, Danforda je snimila nadzorna kamera kako sa svojim prijateljem kupuje alkohol u obližnjoj prodavnici pre nego što je otišao u njen stan.

Stanari zgrade u kojoj je Lesli živela su u šoku.

"Cimerka i ja nikada nismo ni vrata zaključavale i nikada nije bilo problema", rekla je Emili Kleinfelter.

"Sve mi se još uvek čini nadrealno. Osećam se izgubljeno. Ostalo je nas četvoro, a svi smo mladi", rekla je Odra Lesli (20), najstarija ćerka koja živi u južnoj Kaliforniji.

Poznanici kažu da je Džeana paralelno radila nekoliko poslova.

Kurir.rs/Cbsnews.com Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kako je otkriven identitet čoveka koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja