(VIDEO) RODILA JE DETE SA 12 GODINA POŠTO JE BRAT SILOVAO: Osećam krivicu!
Foto: Printscreen/ Twitter

NAJMLAĐA MAJKA U VELIKOJ BRITANIJI

(VIDEO) RODILA JE DETE SA 12 GODINA POŠTO JE BRAT SILOVAO: Osećam krivicu!

Planeta -

Devojčica koja je 2006. godine rodila dete, pošto ju je brat silovao i sa 12 godina postala najmlađa majka u Velikoj Britaniji, danas ima 24 godine, a u oktobru prošle godine ponovo je postala majka.

U trenutku kada je ćerkicu Arijanu prvi put privila na grudi Tresa Midlton imala je pomešana osećanja: neizmernu radost, ali i tugu i čežnju za devojčicom koju je morala da da na usvajanje kada je imala samo dve godine.

I ona priznaje da je majčinstvo po drugi put bilo u isto vreme i gorko i slatko iskustvo.

"Osetila sam čistu sreću u trenutku kad se Arijana rodila. Jer, bilo je trenutaka kada sam mislila da nikad neću imati drugo dete", priznaje Tresa.

"Ali u isto vreme osećam i krivicu. Jer Arijana je sa mnom, a starija ćerka nije", kaže ona i dodaje da će njena ćerka uvek znati da ima stariju sestru.

"Već sada joj o tome govorim, iako ne može da me razume" kaže ona.

Najveća Tresina želja je da Arijana ima normalno detinjstvo, da zna da je voljena i bezbedna.

Ona sama to nije imala. Njena majka Trejsi Talons je bila alkoholičarka i zavisnik od droga i Tresa bi često dočekala jutro plačući, dok se majka opijala na žurkama.

Njen brat Džejson počeo je da je seksualno uznemirava kada je imala 7 godina, a četiri godine kasnije ostala je trudna nakon silovanja.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track