(VIDEO) UBISTVO UŽIVO: Muzičar poznat kao Lovac na dilere snimio svoju smrt!
Foto: Printscreen

Jezivo!

(VIDEO) UBISTVO UŽIVO: Muzičar poznat kao Lovac na dilere snimio svoju smrt!

Planeta -

Prentis Robinson iz SAD je, na zaprepašćenje publike, preminuo na licu mesta dok je kamera nastavila da snima sa tla, a trenutak pred smrt je ponavljao osumnjičenom da ga snima.

Muzičar (55) iz Severne Karoline u SAD, prenosio je uživo na Fejsbuk svoju raspravu sa nepoznatim muškarcem van kadra kada je iznenada upucan četiri puta. Prentis Robinson je, na zaprepašćenje publike, preminuo na licu mesta dok je kamera nastavila da snima sa tla, a trenutak pred smrt je ponavljao osumnjičenom da ga snima.

Nesrećni muškarac iz mesta Vingejt bio je poznat po tome što se sa kamerom šetao komšilukom sa prepoznatljivim slamnatim šeširom, pričajući sa obožavaocima na društvenoj mreži i svirajući gitaru, ali je takođe ulazio u svađe sa osumnjičenim dilerima. Upravo je to brinulo šefa policije koji je smatrao da bi Robinson mogao da bude povređen zbog razotkrivanja sumnjivih lica, ali ni on nije očekivao da će biti ubijen.

Komšija Čester Sanders upozorio je žrtvu da bi trebalo da prestane sa objavljivanjem snimaka na Fejsbuku, iako to očigledno nije urodilo plodom.

Robinson je ubijen samo dva minuta pošto je svratio u policijsku stanicu na informativni razgovor u vezi sa ukradenim telefonom.

Policija je zbog prvostepenog ubistva izdala nalog za hapšenje osumnjičenog Daglasa Koltona (65), ali za sada niko nije priveden.

Kurir.rs/Telegraph.co.uk

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track