(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SMRT: Krenuo u lov na školjke, a skončao u čeljustima zveri od 6 metara! Policiji pozlilo kad su rasporili neman!
Foto: Printscreen Youtube

horor

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SMRT: Krenuo u lov na školjke, a skončao u čeljustima zveri od 6 metara! Policiji pozlilo kad su rasporili neman!

Planeta -

Andi Aso Erang (36) otišao je da lovi školjke za ručak i više se nije vratio.

Njegova ruka i noga pronađeni su u stomaku džinovskog krokodila, zbog čega indonežanska policija veruje da ga je ova neman raskomadala i pojela.

Vlasti na Borneu su upucale krokodila dugačkog čak 6 metara blizu obale reke gde je dva dana ranije nestao tridesetšestogodišnji radnik na plantažama palminog ulja.

Na mestu gde je nestao policija je pronašla njegov motocikl i sandale. Potraga za nesrećnim čovekom okončana je u četvrtak kada su pronađeni njegovi udovi kako plutaju rekom u Kalimantanu

U policiji su rekli da su tada ugledali krokodila u blizini i ubili ga.

Kada su rasporili neman pronašli su najpre levu ruku i nogu za koju se pretpostavlja da pripada žrtvi, a onda su se njihove crne slutnje potvrdile jer su pronađeni i drugi ostaci žrtve uključujući i glavu. Kada su Supruga žrtve rekla je da je on kobnog dana otišao da lovi školjke kako bi ih spremili za jelo.

" Nikada nisam očekivala da će tako strašno da skonča", rekla je Anisa.

Napadi životinja na ljude veoma su česti u Indonezij, posebno u područjima gde ljudi čiste kišne šume da bi zasadili plantaže palminog ulja, što uništava staništa životinja i dovodi ih u bliskiji kontakt sa ljudima.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track