(VIDEO) NEDELJU DANA PRE NEGO ŠTO JE POBEGLA: Isplivali snimci tinejdžerke koju su roditelji sa 12 braće i sestara vezivali i izgladnjivali
Foto: Printscreen Youtube/Inside Edition

okačila na Jutjub

(VIDEO) NEDELJU DANA PRE NEGO ŠTO JE POBEGLA: Isplivali snimci tinejdžerke koju su roditelji sa 12 braće i sestara vezivali i izgladnjivali

Planeta -

Novootkriveni snimci koje je 17-godišnja ćerka Dejvida i Luiz Tarpin objavila na internetu pružaju mali uvid u život 13 dece koju su roditelji držali zarobljene u kući u Perisu u Kaliforniji i izgladnjivali ih.

Na snimku koji je tinejdžerka objavila na "Jutjubu" pod pseudonimom, vidi se i čuje kako svira pesme koje je sama napisala.

Ona je pozdravila sve i rekla da se pesma zove "Ovo je kraj". Između ostalog, tinejdžerka peva: "Neću se vratiti nazad", kao i: "Ti me okrivljuješ, daj mi još jednu šansu". Na snimku se nalazi još jedna njena pesma, koju je nazvala "Tako slaba".

Na drugom snimku ona se igra sa porodičnim psom. U pozadini se mogu videti prljava vrata i gomila odeće.

Na profilima tinejdžerke na "Instagramu" nalaze se uglavnom selfiji i neke fotografije pevača Džastina Bibera. Njen poslednji klip je objavljen samo sedam dana pre nego što je devojka uspela da pobegne iz porodične kuće u januaru i pozove policiju.

Dejvid i Luiz Tarpin su uhapšeni i optuženi po 12 tačaka optužnice za zlostavljanje svoje 13 dece, uključujući primoravanje da se tuširaju jednom godišnje, stavljanje okova, redovno premlaćivanje. Decu nisu oslobađali lanaca ni da odu u kupatilo, nisu bili kod lekara preko četiri godine, a nikada nisu išli zubaru, rekli su tužioci.

Sva deca osim najmlađeg su bila neuhranjena. Najstarija žrtva, 29-godišnja devojka, imala je svega 37 kilograma kada je spasena. Dejvid i Luis Turpin su se izjasnili da nisu krivi.

U međuvremenu, braća i sestre se oporavljaju fizički i psihički, a neki od njih su počeli da prave planove za budućnost.

"Njihovi umovi su upravo otvoreni ka izborima, bez kontrole. Počinju od osnovnih stvari, ali vrlo dobro napreduju", istakla je gradonačelnica Korone Karen Spigl.

Kurir.rs/ABC News

Foto: Printscreen Youtube/Inside Edition

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja