TRAMP JE PRE 5 GODINA DOBIO MISTERIOZNO PISMO OD PUTINA: Dostavljeno u crnoj, zapečaćenoj kutiji, a evo ko ga je isporučio!
Foto: AP, Foto: Vladimir Putin, Donald Tramp

NA IZBORU ZA MIS UNIVERZUMA

TRAMP JE PRE 5 GODINA DOBIO MISTERIOZNO PISMO OD PUTINA: Dostavljeno u crnoj, zapečaćenoj kutiji, a evo ko ga je isporučio!

Planeta -

Donald Tramp i Vladimir Putin se možda nisu sreli na izboru za Mis univerzuma 2013. godine koje se održalo u Moskvi, ali je Tramp dobio zapečaćeno pismo od ruskog predsednika kada je stigao u Njujork.

Tramp je tada izrazio želju da se upozna sa prvim čovekom Rusije, nadajući se da će Putin doći na takmičenje.

Putin se nije pojavio, ali je poslao prvog zamenika, a prema detaljima iz knjige "Ruski rulet", po završetku ceremonije takmičenja ćerka oligarha Arasa Agalarova predala je Trampu zapečaćeno pismo, tačnije, ostavila ga je u upravnoj zgradi Mis univerzuma u Njujorku.

Prema ovoj knjizi, pismo je bilo zapečaćeno i smešteno u crnu lakiranu kutiju i njegov sadržaj još nije poznat.

U knjizi stoji da je prilikom dogovaranja susreta sa Putinom, bila ideja da nauči par rečenica na ruskom u nameri da ga pozdravi prilikom dolaska. Međutim, tada je Putin poslao svog izaslanika Vladimira Kozina, zbog, kako je rečeno, saobraćajnog problema iz razloga što je grad u isto vreme pohodio i Holandski kraljevski par.

Prema knjizi, taj događaj je poprilično razočarao Trampa.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PUTINOVI ANĐELI U MINI SUKNJAMA: Kadetkinje od kojih zastaje dah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track