(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO ŠPANIJU: Danima su tragali za malim Gabrijelom (8), a pronađen je u gepeku osobe koja ga je sve vreme očajnički tražila!
Foto: Printscreen Youtube

užas

(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO ŠPANIJU: Danima su tragali za malim Gabrijelom (8), a pronađen je u gepeku osobe koja ga je sve vreme očajnički tražila!

Planeta -

Nestanak osmogodišnjeg Gabrijela Kruza u južnoj pokrajini Almeiri krajem februara potresao je čitavu Španiju.

Cela nacija tragala je za dečakom koji je iznenada nestao bez traga, a 4.000 volontera svakodnevno je pretraživalo teren u potrazi za Gabrijelom.

Lansirana je i kampanja na društvenim mrežama, sa heštegom #TodosSomosGabriel (Svi smo Gabrijel) i slikom plave ribe, pošto je dečak obožavao okean.

Međutim, usledio je šokantan obrt u potrazi, kada je telo dečaka pronađeno u gepeku očeve devojke, Ane Hulije Gehade. Ona je, da sve bude još monstruoznije, sve vreme bila uključena u potragu za mališanom, glumeći zabrinutost i roneći krokodilske suze.

Policija ju je zaustavila na auto-putu i pretresla vozilo. U prtljažniku automobila pronašli su beživotno telo mališana. Ana Hulija je odmah uhapšena, što je potvrdio i ministar unutarnjih poslova Huan Ignacio Zoido.

Ministar Zoido je juče na svom Tviteru objavio da su "vlada i svi Španci u bolu i šoku". Ministar je takođe zamolio javnost da poštuje policijsku istragu i ne širi lažnih vesti o slučaju.

Da podsetimo, Gabriel je poslednji put viđen 27. februara kada je izišao iz kuće svoje bake u selu Las Ortičulas u opštini Nihar.

On je trabalo sa prijateljem da se vrati kući, međutim tamo nikada stigao.

Gabrijelov otac, Anhel Kruz, i njegova sada uhapšena devojka Ana Hulija Gehada, poreklom iz Domenikanske Republike 3. marta, pronašli su majicu sa dečakovim DNK 10 kilometara od Nihara.

Španski mediji su objavili da je policija od tada pratila Ana Huliju. U međuvremenu se saznalo i da je imala loš odnos s malim Gabrijelom.

U petak su majka dečaka patricija Ramirez i otac Anhel izjavili da se "više nego ikad" nadaju da će pronaći svog sina. Potraga se je okončana , ali nažalost tragično.

Kurir.rs/Lavangvardia

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo zašto je programer ubio kolegu i pokušao da ubije sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja