(VIDEO) OVO JE VERENIK NASTRADALE ĆERKE TURSKOG TAJKUNA: Već su poslali pozivnice za venčanje, a onda su se srušili svi njihovi snovi!
Foto: Printscreen Facebook

tragedija posle devojačke večeri

(VIDEO) OVO JE VERENIK NASTRADALE ĆERKE TURSKOG TAJKUNA: Već su poslali pozivnice za venčanje, a onda su se srušili svi njihovi snovi!

Planeta -

U avionskoj nesreći koja se juče dogodila u Iranu, poginula je Mina Basaran, bogata naslednica porodice Basaran i ćerka tajkuna Huseina Basarana, koja je 14. aprila trebalo da se uda za Murata Gezera, uspešnog biznismena takođe iz Istanbula

Turska štampa često je pisala o Mini i njenom vereniku Muratu, jer su oboje bili poznata lica turskog džet seta, mladi, bogati i vrlo uspešni u svojim poslovima.

Oni su se verili u oktobru prošle godine i tada je upriličena velelepna zabava u hotelu "Soho Haus" u Istanbulu. Venčanje je tada zakazano za 14. aprila ove godine.

Minin verenik Murat Gezer vlasnik je kompanije "Metprint Printing Sistems" koja se bavi dizajnom i proizvodnjom metalne ambalaže, a posluje širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Kako prenose turski mediji, Gezer tečno govori engleski i nemački jezik, a studirao je na na američkom Univerzitetu Inter Kontinental. Tragična nesreća koja se juče dogodila blizu Teherana, prekinula je sve planove mladog para o zajedničkom životu.

Mina Basaran poginula je sa sedam drugarica, kad su se vraćale iz Dubaija gde su proslavljale njeno devojačko veče. Avion kojim su putovale, pripadao je Mininoj porodičnoj kompaniji. Život su izgubile i tri članice posade.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track