(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Hilari zamalo poletela niz stepenice, telohranitelji je jedva pridržali!
Foto: Youtube/Printscreen

KRIVE SU SANDALE

(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Hilari zamalo poletela niz stepenice, telohranitelji je jedva pridržali!

Planeta -

Bivša američka prva dama, državna sekretarka i demokratska kandidatkinja na prošlim predsedničkim izborima, Hilari Klinton (70), ovih dana se nalazi u Indiji gde promoviše novu knjigu "Šta se dogodilo". Međutim, umalo je ponovila scenario iz Londona gde je pre pet meseci slomila nožni prst.

Ovog puta Klintonova se, silazeći niz stepenice u Indiji, dva puta okliznula, ali su je zadržali telohranitelji koji su je s obe strane čvrsto držali za ruke.

Snimak nezgode je, naravno, na internetu postao pravi hit. Nespretna Hilari je posle drugog proklizavanja odlučila da za svaki slučaj skine sandale i nastaviti bosa.

Ovo nije prvi put da su kamere zabeležile njene padove. Poslednji je bio u Londonu kada je slomila nožni prst, a tada se pravdala žurbom i visokim potpeticama. Takođe, u spetembru prošle godine Hilari su prodržavali dok je išla ka kolima, a onda je saopšteno da političarka boluje od upale pluća.

U oktobru 2016. tokom ukrcavanja u avion za Severnu Karolinu Klintonova je izgubila ravnotežu, a osam meseci ranije u Južnoj Karolini spotakla se na stepenicama dok je obilazila bivše zatvorenike i zavisnike.

Pad iz 2013. imao je malo teže posledice - u svom domu u Vašingtonu je dobila potres mozga. Dve godine ranije, spotakla se pri ulasku u avion kojim je letela za Jemen.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PERE GA IZNUTRA KAO I SPOLJA! Lujka upropastila auto jer nikada nije ni prišla perionici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track