Najnovije vesti

(VIDEO) LEPA NATALIJA ODUVALA KIJEV: Pre će se Rusija i Ukrajina ujediniti nego što će se Krim vratiti!
Foto: Printscreen YouTube

PORUKA

(VIDEO) LEPA NATALIJA ODUVALA KIJEV: Pre će se Rusija i Ukrajina ujediniti nego što će se Krim vratiti!

Planeta

MOSKVA - Veća je šansa da se Ukrajina ujedini sa Rusijom nego da dobije Krim natrag, izjavila je poslanica u donjem domu ruske Dume i bivša državna tužiteljka na Krimu Natalija Poklonskaja.

"To (da Ukrajina vrati Krim) je prosto nemoguće. Pre će se Ukrajina ponovo ujediniti sa Rusijom", rekla je Poklonskaja novinarima u Jalti na Krimu.

Ona je naglasila da jako voli Ukrajinu i da je ta zemlja ruska.

"Ukrajina je ruska i za Ukrajinu će biti moguće da oživi tradicije i ojača kulturu samo ako istinski postane opet deo Rusije, kao što je nekad bila. Mi smo jedna država i jedan narod", istakla je ona. 

Na mesto državnog tužioca Krima Poklonskaja je došla 11. marta 2014. godine, a mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom. Video-snimak sa njene prve zvanične konferencije za štampu postao je jedan od gledanijih klipova na Jutjubu, a najomiljenija je u Japanu, gde je dobila nadimak "Slatka tužiteljka" i gde je nastao i kult njenih sledbenika koji sebe nazivaju "Natalijati".

Rusija je 18. marta 2014. godine potpisala sporazum sa Krimom o ponovnom ujedinjenju sa Ruskom Federacijom posle referenduma koji je održan dva dana pre toga, na kojem se većina građana (96,7 odsto na Krimu i 95,6 odsto i Sevastopolju) izjasnila da podržava tu ideju.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...