Najnovije vesti

(VIDEO) NIKO IM NE VERUJE DA SU BLIZNAKINJE: Marša i Mili su rođene jedna za drugom i sve šokirale!
Foto: Printscreen Youtube

fenomen

(VIDEO) NIKO IM NE VERUJE DA SU BLIZNAKINJE: Marša i Mili su rođene jedna za drugom i sve šokirale!

Planeta

Bliznakinje iz Birmingema, Mili i Marša (11), redak su fenomen, jer je jedna svetle puti, a druga tamnoputa.

Iako su na rođenju imale istu boju kože, Marša danas ima belu kožu, plave oči i plavu kosu, na majku, dok je Mili liči na oca koji je sa Jamajke i ima tamnu kožu, smeđe oči i crnu kosu.

 

Devojčice su ispričale da su već svesne šta znači rasizam jer se svakodnevno susreću sa pitanjem "da li su stvarno bliznakinje". Njihovi roditelji kažu da nisu obraćali pažnju šta govore i misle drugi ljudi kada su počeli vezu, pa ni kada su dobili "dvobojne " bliznakinje.

foto: Printscreen Youtube

Na rođenju se između devojčica nije videla velika razlika, jer su imale sličnu boju kože, ali posle deset meseci boja kože počela je da im se menja.

 

"Promena se prvo primetila kod Mili. Njena koža postajala je sve tamnija i tamnija, ali to nas nije brinulo, jednostavno smo to prihvatili kao noemalno", kaže otac Majkl Bigs.

Gde god da su se pojavile, privlačile su pažnju ljudi, jer im je bilo zanimljivo što su devojčice drugačije, a često nisu verovali da su bliznakinje.

 

"Većina misli da smo najbolje drugarice. Kada im kažemo da smo rođene jedna za drugom, šokiraju se jer imamo različitu boju kože", objasnila je Marša.

 

Na pitanje po čemu se razlikuju, devojčice ne govore o različitoj boji kože i očiju, već pričaju o drugačijem stilu odevanja i omiljenim bojama.

 

foto: Printscreen Youtube

Inače, neidentični blizanci se rađaju kada dva spermatozoida oplode dve različite jajne ćelije, zbog čega devojčice međusobno ne liče kao klasične bliznakinje. Kod mešovitih brakova, na izgled dece utiče mnogo faktora, kao što su preci roditelja, kompleksna pigmentna genetika i drugi.

 

Kurir.rs/Nacionalna geografija

Foto printscreen Youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KAO JAJE JAJETU: Ovo su najidentičnije bliznakinje na svetu

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...