(VIDEO) DANSKI PRONALAZAČ  OTKRIO JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG UBISTVA NOVINARKE: Bilo je grozno i ludo, a u mislima mi je bila samo jedna scena!
Foto: Printscreen Facebook

horor u sudnici

(VIDEO) DANSKI PRONALAZAČ OTKRIO JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG UBISTVA NOVINARKE: Bilo je grozno i ludo, a u mislima mi je bila samo jedna scena!

Planeta -

Danski pronalazač Peter Madsen, optužen za ubistvo švedske novinarke Kim Val (30), izjavio je da mu je u mislima bila scena iz filma "Sedam" kada joj je odrubio glavu u svojoj podmornici.

Madsen (47) je svedočeći na sudu u Kopenhagenu priznao da je raskomadao telo novinarke, ali uporno je tvrdio da je umrla nesrećnim slučajem "kada se podmornica ispunila ugljen monoksidom.

Ogovarajući na pitanje o bizarnoj izjavi o poznatom filmu, u kojem lik kog tumači Bred Pit otkriva odsečenu glavu svoje žene u kutiji on je rekao:

"Mislim da nema ništa neprirodno u mojoj izjavi. U tom filmu postoji scena sa odsečenom ljudskom glavom", rekao je Madsen

"Nikada nisam bio nasilan ni prema jednom ljudskom biću - ni prema mrtvom ljudskom biću", izjavio je Madsen..

On je rekao da je šrafcigerom izbušio rupe u na telu novinarke kako bi lakše potonulo.

"Probušio sam nekoliko rupa na delovima tela jer nisam hteo da se ispuni gasovima."

Ubodne rane otkrivene su i na genitalnom području žrtve, ali Madsen je je poricao da je bilo seksualnog napada. Tužioci su Madsena opisali kao psihopatu sklonog seksualnom nasilju.

"Nema ničeg seksualnog u činjenici da ima ubodne rane u vagini. Razumijem zašto biste pomislili da ima, ali za mene u tome nije bilo ničega seksualnog", rekao je Madsen.

Na zahtev da opiše kako je raskomadao telo novinarke pre nego što je delove stavio u vreće i bacio u more, Madsen je odgovorio:

"To je nešto toliko grozno da ne želim da ulazim u detalje. Reći ću samo da je bilo grozno. Bio sam u ludoj situaciji i koristio sam predmete koji su mi se našli pri ruci."

Madsen je izjavio da je skinuo odeću sa Val i bacio je u more: "Hteo sam da uklonim sve tragove iz podmornice. Želio sam da ta nesreća nestane."

Na sudu su prikazani uznemirujući snimci s Madsenovog kompjutera, koji prikazuju brutalno nasilje i odsecanje glava ženama. Očekuje se da će suđenje trajati do 25. aprila.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track